Miloš ovim jezivim porukama na Fejsbuku najavio krvavi zločin, a onda je izbo bivšu ženu pred njenom majkom! (FOTO)

Svoje stanje rastrojstva dan pre ubistva pokazao je na svom Fejsbuk profilu

  • 13

Miloš Čodanović (28) iz Subotice, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je juče ujutru sa više hitaca nožem usmrtio svoju bivšu suprugu Moniku Ikotić (43) u njenom domu i to pred njenom majkom Julijanom, svoje stanje rastrojstva je pokazao na svom Fejsbuk profilu.

Jezivi detalji tragedije u Subotici: Doneo joj cveće, a onda je izvukao nož i ubio je pred majkom

UŽAS U SUBOTICI: Izbo nožem bivšu suprugu, lekari pokušali da je spasu reanimacijom

On je, naime, samo dan pre izvršenog zločina, putem društvenih mreža najavljivao svoju smrt i sahranu, a jedino što se može zaključiti iz tih oproštajnih redova jeste da je želeo da Monika bude srećna.

Međutim, umesto toga, on je oko devet sati ujutru, kao i prethodnih dana došao u posetu nekadašnjoj supruzi sa kojom se s vremena na vreme mirio, ali je ovog puta imao sasvim drugu nameru.

"sve velike ljubavi imaju tuzan kraj pa moja necu biti svama vise samo da bude srecna monika ikotic zbogm", napisao je on u ponedeljak.

Kao da jedna poruka nije bila dovoljna, tek, ovaj sportista, inače profesionalni bacač kugli, objavio je još jedan upitan post -  "molim najbolje drugare da nepuste suzu na mom grobu pesmom da me isprate".

Još uvek nije poznato šta je tačno bio okidač da mladić, koji je sa Monikom bio u braku tri godine, dođe sa buketom cveća u njen dom, sačeka da ga posluži kafom, a zatim izvuče nož i nanese joj više smrtonosnih rana ispod potiljka, kičmenog stuba i po ruci.

Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali je nesrećna žena preminula nakon pokušaja lekara subotičke bolnice da joj spasu život.

Iza sebe je ostavila dva deteta, devojčicu (17) i sina (19) iz prvog braka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA