≫ 

Najpijaniji Hrvat ikada: Toliko je bio urnisan od alkohola, da je uporno pokušavao da otključa pogrešan auto! (VIDEO)

Neverovatna scena zabeležena je na jednom parkingu u Sisku

  • 4

Veoma smešna situacija dogodila se na jednom parkingu u Sisku gde je stariji muškarac bio toliko pijan, da je sve vreme pokušavao da otključa pogrešan automobil.

Policija zaustavila Novosađanina radi rutinske kontrole: Bio je jako pijan, ALI TO NIJE NAJGORE!

Momci koji su prolazili pored i videli u kakvom se stanju nalazi čovek stali su i pokušali da mu pomognu da dođe do svog vozila, a sve to su zabeležili kamerom i potom objavili na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov".

Na pitanje koji auto vozi, pijani muškarac rekao je da vozi automobil "reno", a u snimku se vidi kako stoji pored plavog "fijata" i pokušava da ga otključa.

Momcima je trebalo neko vreme da ubede čoveka da se vrati unazad do svog "citroena", a kada je prišao, jedva je uspeo da ih otključa.

Još smešnija scena je bila kada su muškarci ponudili pijanom čoveku da zajedno popiju još koju, na šta im je on rekao da "ne pije". 

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frkec

    12. jun 2017 | 15:11

    Bolje da ste pozvali policiju da mu uzmu kljuceve,nego sto se smejete. Da li ste razmisljali da moze neko vas da pogine zbog njega? Naravno da niste...

  • May

    12. jun 2017 | 14:11

    Ja ne vidim nista smesno u svemu tome,cak sta vise zalosno i tuzno jer zbog takvih vozaca ginu neduzni i pesaci i putnici

  • Aca

    12. jun 2017 | 14:12

    Sta je tu smesno to je zalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA