KOMBI SMRTI: Prve fotografije vozila kojim je napadač nemilosrdno gazio muslimane posle molitve u Londonu (FOTO) (VIDEO)

Vozač je vikao "pobiću sve muslimane", a onda je velikim kombijem uleteo i prešao preko ljudi!

  • 5

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak u kojem se vidi kako policija privodi vozača kombija koji je noćas uleteo među muslimanske vernike dok su izlazili iz džamije u Londonu. Takođe, objavljene su i fotografije kombija smrti kojim je napadač ubio najmanje jednu osobu, a povredio osmoro.

(BLOG UŽIVO) "Pobiću sve muslimane"! Kombijem gazio ljude kod džamije u Londonu: Najmanje jedna osoba poginula, ima povređenih! (FOTO) (VIDEO)

Policija i detektivi proveravaju i uzmiaju dokaze iz vozila kojim je izvršen napad, što je i prikazano na fotografijama sa lica mesta. U ovom terorističkom napadu meta su bili muslimani, nakon njihove molitve u džamiji u Londonu.

Snimak je, u koji je AP imao uvid napravljen je neposredno posle incidenta. Na njemu se, kako agencija navodi, vidi da je privedeni muškarac poreklom sa Kavkaza.

Na snimku se čuje kako je neko u masi ljudi povikao drugima da ga ne napadaju.

Foto: Guliver/Carl Court/Getty Images Foto: Guliver/Carl Court/Getty Images

- Neka ga niko ne dira! Niko! Niko! - čuli su se povici iz gomile.

U noćašnjem incidentu poginula je jedna osoba, a povređeno je osam ljudi.

Foto: Guliver/Carl Court/Getty Images Foto: Guliver/Carl Court/Getty Images

Sa druge strane, Abdulrahman Saleh Alamudi rekao je za portal Bazvid njuz da je "veliki kombi uleteo i prešao preko ljudi.

On kaže da je vozač vikao "pobiću sve muslimane".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA