Parkirao se ispred pošte koju je opljačkao!

Zoran B. (30) iz Drmna uhapšen je zbog sumnje da je 28. avgusta izvršio razbojništvo u glavnoj pošti u Kostolcu, iz koje je odneo 50.000 dinara. Iako je bio maskiran, njegov identitet lako je utvrđen, jer je svoj auto parkirao ispred samog ulaza u poštu

  • 1

Zoran B. (30) iz Drmna uhapšen je zbog sumnje da je 28. avgusta izvršio razbojništvo u glavnoj pošti u Kostolcu, iz koje je odneo 50.000 dinara. Iako je bio maskiran, njegov identitet lako je utvrđen, jer je svoj auto parkirao ispred samog ulaza u poštu.

- Zoran B. je oko 10 sati, držeći peškir na licu kako bi sakrio identitet, ušao u glavnu poštu u Kostolcu, koja se nalazi na Trgu bratstva jedinstva. Prvo je, preteći, od šalterskih radnika zahtevao novac, a onda je sam ušao u prostor iza šaltera. Potom je uzeo novac iz fioke i stavio ga u putnu torbu koju je poneo sa sobom – kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Nakon pljačke razbojnik je otrčao u svoj auto, parkiran ispred ulaza u poštu, pa je šalterska službenica uspela da vidi njegov broj i saopšti ga policiji. Nakon izvršenog popisa, utvrđeno je da je iz pošte ukradeno oko 50.000 dinara.

Osim što se usred dana nepromišljeno parkirao ispred samog ulaza, razbojnika je zadesio i maler, jer mu je, dok je bežao, ispao deo ukradenog novca. On je, uz krivičnu prijavu za razbojništvo, predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu, koji će odlučivati o njegovom pritvaranju.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA