Ukinut kućni pritvor Fatmiru Ljimaju

Ljimajev advokat Tom Gaši rekao je da ga je predsedavajući sudskog veća obavestio da će izricanje presude u slučaju Klečka biti objavljeno u drugoj polovini septembra

  • 1

Euleksov sudija ukinuo je kućni pritvor poslaniku Skupštine Kosova Fatmiru Ljimaju i devetorici njegovih saradnika koji se terete za ratni zločin nad srpskim i albanskim civilima u selu Klečka, marta 1999. godine.

Optuženima je naloženo javljanje u policiju Kosova dva puta nedeljno i zabranjeno im je napuštanje Kosova do izricanja presude.

Ljimajev advokat Tom Gaši rekao je da ga je predsedavajući sudskog veća obavestio da će izricanje presude u slučaju Klečka biti objavljeno u drugoj polovini septembra.

Sutra će pred sudskim većem apelacionog suda kojim predsedava Euleksov sudija biti nastavljen proces protiv Ljimaja i drugih, iznošenjem završnih reči tužioca, advokata i samih optuženih.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    4. septembar 2013 | 05:15

    Ovo je cena nemanja grba republike Kosovo na glasackim listicima... Danasnje vreme donosi nikakve ratove, politike, pregovaranja - donosi samo SKLAPANJE DOGOVORA!!!! Tako se jedino da uspostaviti new world order!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA