DŽU AE: Rodman otkrio ime ćerke Kim Džong Una

- Držao sam u rukama njihovu bebu Džu Ae i razgovarao s gospođom Ri. On je dobar tata i ima predivnu porodicu - rekao je bivši košarkaš NBA

  • 0

Ekscentrični bivši NBA košarkaš Denis Rodman tokom svog putovanja u Severnu Koreju nije uspeo da ugovori puštanje zatvorenog Amerikanca Keneta Baea, ali je zato svetu – navodno slučajno – obelodanio ime nedavno rođene ćerke severnokorejskog lidera Kim Džong Una.

 

Rodman, koji Kima naziva svojim prijateljem, u intervjuu za britanski "Gardijan" ime devojčice otkrio je dok je novinarima pričao o "opuštenim trenucima uz more" koje je proveo s Kimovima.

 

- Držao sam u rukama njihovu bebu Džu Ae i razgovarao s gospođom Ri. On je dobar tata i ima predivnu porodicu - rekao je novinarima.

 

Malo je toga inače poznato o privatnom životu Kima i njegove supruge Ri Sol Ju, pa čak i njegovo tačno godište ostaje tajna. Prošle godine su se pojavile spekulacije da je Ri trudna, nakon što se pojavila u dugačkom kaputu koji bi mogao da sakrije trudnički stomak.

 

Na pitanja da li je pokušao da dogovori puštanje na slobodu Amerikanca Baea, osuđenog na 15 godina robije u severnokorejskim radnim logorima zbog optužbi da je planirao da sruši severnokorejsku vladu, Rodman je rekao da to nije njegov posao.

 

- Pitajte o tome Obamu, pitajte Hilari Klinton – rekao je novinarima u subotu na aerodromu u Pekingu nakon povratka iz Pjongjanga.

 

Ranije je Rodman govorio da bi voleo da pomogne američkom zatvoreniku, koji je zbog lošeg zdravlja prebačen u bolnicu.

 

(Telegraf.rs / Izvor: cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA