ATINA U MRAKU: Jako nevreme izazvalo kolaps

Olujno vreme koje je zadesilo glavni grad Grčke onesposobio je plovidbe i saobraćaj, a ekipe za popravku u saradnji sa vatrogasnom službom poslate su da poprave pričinjenu štetu kako bi potrošači mogli da dobiju struju

  • 1
Atina - Grčka Foto: AP

Atina je ostala bez struje zbog nevremena u mnogim delovima grada, a naročito u severnim predgrađima. Direktor Grčke elektrodistributivne mreže kaže da je štetu najviše napravilo iščupano drveće koje je rušilo strujne kablove.

Ekipe za popravku u saradnji sa vatrogasnom službom poslate su da poprave pričinjenu štetu kako bi potrošači mogli da dobiju struju. Direktor elektrodistribucije je rekao da oni čine sve što je u njihovoj moći da uspostave snabdevanje strujom što je pre moguće.

Nekoliko vožnji trajektom su otkazane zbog zabrane plovidbe koja je uvedena danas posle podne zbog nevremena i jakog vetra na istoku i jugu Egejskog poluostrva. Brodovima nije dozvoljeno da isplove iz luka Pireus, Rafina i Lavrio, a sve vožnje trajketima u Saronskom zalivu preuzeli su brodovi zatvorenog tipa, javlja ANA.

Zbog nevremena je svima koji nameravaju da putuju savetovano da stupe u kontakt sa lučkom upravom i turističkim agencijama pre polaska da bi se informisali o tome da li će njihov brod isploviti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA