DAČIĆ PRE POVRATKA U BEOGRAD OTIŠAO NA ĆEVAPE: Srpski šef diplomatije ručao u poznatom zagrebačkom restoranu!

Srpski šef diplomatije posetu Hrvatskoj završio je u restoranu gde je probao specijalitete sa roštilja u jednom skromnom i mirnom restoranu u Zagrebu koji posečuju obični ljudi, a vratio se ekonomskom klasom za Beograd

  • 6

Srpski ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić završio je službenu posetu Zagrebu odlaskom u poznati restoran Mitnica na Črnomercu, prenosi Jutarnji list.

Reč je o restoranu cenjenom po jelima s roštilja, poput pljeskavica, ćevapa, vešalica, mazalica i slično. Restoran je poznat po jednostavnom i skromnom enterijeru, povoljnim cenama u koji zalaze slučajni prolaznici, ali i poslovni ljudi.

Dačić: Srbija i Hrvatska završile su s ratovima, sada je na redu dogovor!

Dačić je tokom dana razgovarao s premijerom Zoranom Milanovićem, predsednicom Kolindom Grabar Kitarović i predsednikom Sabora Josipom Lekom. Sastao se i s Miloradom Pupovcem, šefom SNV-a.

Foto: Tanjug/HINA/Daniel Kasap Foto: Tanjug/HINA/Daniel Kasap

Nakon poseta Mitnici ministar Dačić se zaputio prema aerodromu Pleso, gde je ukrcao u zrakoplov za Beograd. Odlučio se za ekonomsku klasu, te je let proveo među ostalim putnicima.

DAČIĆ U HRVATSKOJ: Srbi i Hrvati IMAJU PROBLEMA ali ipak unapređuju odnose! (FOTO)

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. mart 2015 | 10:00

    „Snaga karaktera je iznad inteligencije.”  — Ralf Valdo Emerson

  • Miki Kuridza

    12. mart 2015 | 10:51

    Cevapi u Zagrebu, da li vi to mene zezate?! Na cevape se ide u Banjaluku, a moze i u Sarajevo za one sa boljom probavom jer su malo "jaci" i vise se podriguju.

  • srdjan

    12. mart 2015 | 12:58

    Znamo svi da su oni debelo podmazani ali ipak se vodfi racuna da se ne bahate . Skromni restoran i let ekonomskom klasom dobar marketinski potez .Mada 70% lljudi u avioni koji lete biznis klasom to koriste jer ne placaju punu cjenu, koriste razne popuste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA