DAČIĆ: Bolje da se peva, nego da se puca

- Neko će reći pevali ste Ketrin Ešton ''Oprosti mi Katrin''. Jesam i uradiću sve što mogu za Srbiju, bolje da pevamo nego da pucamo - rekao je premijer

  • 14

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je da je pevao visokoj predstavnici EU Ketrin Ešton i dodao da će učiniti sve za Srbiju, jer je bolje da se peva, nego puca.

- Neko će reći pevali ste Ketrin Ešton ''Oprosti mi Katrin''. Jesam i uradiću sve što mogu za Srbiju, bolje da pevamo nego da pucamo - "priznao" je Dačić gostujući na RTS-u.

Na opasku da ga mnogi analitičari doživljavaju kao najveštijeg i najiskusnijeg političara ove generacije, koji je "preigrao Slobodana Miloševića, Draga Ðilasa, Borisa Tadića i Aleksandra Vučića", Dačić je odgovorio:

"Ma nisam Vučića. Vučića su me naterali da prevarim i zato sam mu zahvalan što dobro sarađujemo, iako je to bilo zaista teško u to vreme. Ja sam tada morao da biram između interesa da se formira vlada na republičkom nivou i naloga da Ðilas mora da bude gradonačelnik, da bi mi posle četiri godine ta ista DS rekla - pogrešili smo što smo te terali, a ja se na krv i nož posvađao sa Vučićem".

Zbog toga, poručio je premijer, niko ne treba da ga uči politici, jer nema nikakve ambicije bilo koga da prevari, a sebe smatra narodskim čovekom i ne stidi se da uradi sve što će biti u interesu zemlje.

Na molbu da sebe opiše, Dačić je rekao da ni njemu ponekad nije jasno kako sve izdržava, ni zašto.

"Najviše me je zabolelo kada mi je kćerka pre dve nedelje rekla - tata da li bi mogao nekada da dođeš po mene kada izađem iz škole", rekao je Dačić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    25. decembar 2013 | 03:11

    Pa sto nisi pevao 90 -ih nego si huskao omladinu da ginu, ja sam prosao dosta ratista I nije mi zao I da sam zivot dao ali da bude bolhe ovoj napacenoj zemlji, dok ste vi bancili po kafanama I hapsili ljude po ulicama koji nece u rat.Stvarno vise je mnogo foliranja.PEVAO BIH TI I TACIJU SAMO FOTELJA DA TI SE NE OHLADI

  • DejaNbgd

    25. decembar 2013 | 02:24

    Ali ti si i pucao, pa pevao, sta je sledece da mi je znati?

  • BALKANSKI SPIJUN

    25. decembar 2013 | 05:08

    Po ovoj logici bolje jesti go*na nego pucati!!! I tako svi lepo raskomadaju Srbiju a mi i dalje kao pevamoooo!! Oni koji su tako raznisljali su zavrsili pod nozem u Jasenovcu a oni drugi su pucali i ziveli ;) moj SOKOLE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA