STALNO JE MRAČILA: Da li je zbog ovih Fejsbuk statusa satarom ubila majku i babu?

Fejsbuk profil Teodore Viktorović vrvi od poruka u kojima se pominju bol i patnja, a većina njenih prijatelja su u istom raspoloženju

  • 19

Kao prethodnica brutalnom masakru u centru Beograda u kom je Teodora Viktorović ubila satarom svoju majku i baku, ovih dana pominje se njihova žučna svađa, koju je kao "porodičnu tuču", policiji prijavio Teodorin suprug. Statusi koje je ona objavljivala na svom Fejsbuku poručuju da je ovaj užasni zločin možda bio samo kulminacija Teodorine dugogodišnje patnje.

OLEŠILA SE, PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3,7 promila alkohola kad je izmasakrirala majku i babu!

"Povređena je i izigrana koliko puta i već umorna... Umorna od krahova, umorna od promašaja i pogrešnih odluka, pogrešnih koraka.  Umorna od toga da nije dovoljno dobra, jednom reči umorna od života. Ali ona ne želi izgledati slomljeno i slabo, ne želi da iko primeti njene unutrašnje borbe sa kojima se nosi, zato sve to drži u sebi. Pravi se da je sve u redu, ali zato plače u samoći kad je niko ne vidi... Zato svi misle da je ona najsrećnija osoba i da nema problema. Kad bi samo znali istinu..."

Ovo je samo jedna iz mora sličnih poruka kakve je Teodora Viktorović ostavljala na svom Fejsbuk profilu.

Citati Čarlsa Bukovskog koji se odnose na "nenormalne" i "lude" ljude, podrška ženama koje trpe nasilje, najave ostavljanja svega i započinjanje novog života... govore da Teodora nije bila srećna osoba.

Teodorini prijatelji na Fejsbuku, osim čudnih imena poput "Anđeo Bola", "Ranjena srna" ili "Noćni vuk", bave se sličnim temama i pišu o sudbini, bolu, duši, ilustrujući svoje poruke slikama vilenjaka i mističnih bića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kriv je

    3. mart 2015 | 19:46

    Eh, da je manje alkohola I narkotika....

  • Ani

    3. mart 2015 | 19:40

    Teodora je bila depresivna osoba. Da li je njena mama znala sta ona pise na Fb? Ubistvo je samo posledica bolesti I dugotrajne patnje.

  • Rt

    3. mart 2015 | 19:56

    mnogo ludaka ima oko nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA