I Subotica snimila svetski hit “Hepi” (FOTO) (VIDEO)

Nakon Beograda, Kruševca i Sente, Subotica je dobila svoju verziju spota popularnog svetskog hita "Hepi". U spotu se pojavljuje oko 70 učesnika različitih generacija, a u videu Gradska kuća i Palićko jezero dominiraju kao prepoznatljivi simboli ove sredine

  • 5

Nakon tri dana snimanja, dve nedelje montaže, i nekoliko stotina učesnika - plesača, završena je i objavljena subotička varijanta spota planetarnog hita “Hepi” Farela Vilijamsa.

U spotu se pojavljuje oko 70 učesnika različitih generacija, koji uz ovu numeru plešu na odabranim lokacijama Subotice i Palića, a osim njih u spotu se pojavljuju i neki od stotinak Subotičana koji su pre dve nedelje uz ovaj svetski megahit “đuskali” na centralnom gradskom trgu.

Snimanje se odvijalo na dvadesetak najinteresantnijih lokacija Subotice i Palića, a Gradska kuća i Palićko jezero dominiraju kao prepoznatljivi simboli ove sredine.

Organizator ovog projekta, na koji su građani pozivani uglavnom preko društvenih mreža, jeste “Pazl grupa” koja se bavi promocijom aktivizma kod mladih, dok je celokupno snimanje i montažu obavili subotička video produkcija “Plej video”.

Predstavnik “Pazl grupe” Nemanja Mutić rekao je da je ideja nastala nakon što su sličnu promociju napravili gradovi poput Beograda, Kruševca i Sente, te da je naišla na dobar prijem u javnosti i izazvala pozitivne reakcije i probudila energiju u ljudima.

- Kao inicijator ovog projekta izuzetno sam zadovoljan kako su ljudi odreagovali na ideju, a posle puno sati rada na montaži sa Mihajlom Popovim napravili smo video na koji smo ponosni. Celokupan doživljaj je izuzetno pozitivan. Nadam se da će i subotičani tako da dožive naš spot - rekao je Mutić.

Svetski fenomen promovisanja gradova na ovaj originalan način izveden je u svetskim metropolama kakve su Pariz, Šangaj, Berlin i Dubai, a ovim se Subotica pridružila listi gradova koji imaju “svoju” verziju spota ovog hita.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA