Dosadio mu seks sa nastavnicom, pa je prijavio policiji!

Profesorka fizičkog, Džoj Morsi iz Kvinsa, je u vezi sa svojim učenikom od jula prošle godina, saopštila je policija. Zbog rigoroznih propisa 39-godišnja Morsi biće optužena za silovanje jer u Americi nije dopušten seks s maloletnicima

  • 23

Policija je u Njujorku uhapsila 39-godišnju profesorku Džoj Morsi pod optužbom da je imala seks sa svojim maloletnim učenikom. Morsi je nastavnica fizičkog u srednjoj školi "Grover" u Kvinsu , a optužena je da je već godinu dana u seksualnoj vezi s dečkom koji je u međuvremenu napunio 17 godina.

Profesorka fizičkog je u vezi sa svojim učenikom od jula prošle godina, saopštila je policija. Oni su se družili sve dok neko iz mladićeve okoline nije prijavio policiji o čemu se zapravo radi.

Neki mediji prenose izjavu tužioca da je dojavu poslao sam učenik jer mu je profesorka postala naporna zato što je previše ljubomorna. Morsi je, nakon što su obelodanjene vesti da je spavala sa svojim učenikom, odmah udaljena iz škole.

Zbog rigoroznih propisa 39-godišnja Morsi biće optužena za silovanje jer u Americi nije dopušten seks s maloletnicima. Naime, države se razlikuju po tome koju starosnu granicu smatraju primerenom za seks s maloletnikom, ali bez obzira na godine, bitno je da stariji partner nije osoba koja zloupotrebljava svoj institucionalni autoritet, kao što je u ovom slučaju učinila nastavnica u odnosu na učenika.

Tužilaštvo je navelo da je Morsi sa učenikom za šest nedelja imala seks 20 do 30 puta.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ameri su teski licemeri

    8. jun 2014 | 20:32

    To koliko zloupotrebljavaju taj "statutory rape" je totalno bolesno. U zemlji gde na sav glas promovisu homoseksualizam odjednom ispada strasan zlocin kad nastavnica da srednjoskolcu malo mindze. Ovo je bas cist primer zloupotrebe.

  • joe

    8. jun 2014 | 21:16

    kako je ispao glup ovaj, pa ovaka prilika se samo sanja u tim godinama!

  • Smile

    8. jun 2014 | 18:51

    Nebih se ja zalio :$

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA