ODUZEĆE VAM DAH: Neustrašiv skok sa vrha planine (VIDEO)

Dva Rusa su rešila da zanemare zakone za ekstremne sportove koji važe u Kini i skočili su sa litice planine Tjenmen. Oni kažu da su došli sa jednim ciljem koji su morali da ispune

  • 3

Željni adrenalina, dva muškarca iz Rusije Ratmir Nagimianov (29) i Gleb Borevodin (35), rešila su da u odelima sa krilima skoče sa visine od 1.500 metara sa planine Tjenmen u Kini.

Inače, ovaj ekstremni sport u ovoj državi zabranjen na rizičnim mestima. Iako je žičara koja je prevozila turiste bila udaljena samo 10 metara od startnog mesta, ruski momci su skočili i na taj način radoznalim očevicima pružili nezaboravan prizor.

- Saznali smo da je skakanje u ovoj oblasti zabranjeno samo dva dana pre našeg puta, ali je bilo kasno da otkažemo. Došli smo u Kinu s jednim ciljem i morali smo da ga ispunimo. Međutim, imali smo dozu straha da će nas neko sprečiti u našoj nameri - rekao je Nagimianov i dodao da je to bilo neverovatno iskustvo.

Pogledajte video:

YOUTUBE: Caters News

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA