BAKA JE POKUŠAVALA MESECIMA DA OŽIVI MRTVOG MUŽA vradžbinama i svetom vodicom iz pravoslavnog manastira (VIDEO) (FOTO)

Za njenu misiju saznalo se kada su komšije slučajno u njenom stanu našle skoro mumificiranog dedu, kako leži na sofi u dnevnoj sobi

  • 3

Sedamdesetšestogodišnja udovica iz Volgograda, u Rusiji, mesecima je pokušavala da vrati u život svog preminulog supruga, koristeći svetu vodicu, molitve i vradžbine, iako je nekada bila lekar.

"NEKA TVOJE TELO UMRE, NEKA SE OHLADI I OTEŽA KAO OLOVO": Otkriveno ŠTA PIŠE na MAGIČNIM ZAPISIMA iskopanim kod Kostolca

Za njenu misiju saznalo se kada su komšije slučajno u njenom stanu našle skoro mumificiranog dedu, kako leži na sofi u dnevnoj sobi.

Bivše kolege ove bake, inače fizijatra u penziji, rekle su da nikada nije imala psihičkih problema, ali da je nedavno postala zavisna od TV emisije "Borba čula", koju krive za njenu fiks ideju da magijom može da oživi svog muža, koji je preminuo u aprilu.

Pošto je povredio nogu, pa niko nije očekivao da će umreti, baka je to iskoristila da porodicu i prijatelje zavara da je i dalje živ, a za to vreme se nadala da će on to ponovo postati.

Njen suprug je takođe bio izuzetno poštovan lekar u gradu, dugi niz godina, a da je umro se otkrilo kada je baka, zbog poplave, pustila komšije da uđu u njen stan.

Iako su i do tad osećali neprijatan miris koji je iz njega dopirao, frapirali su se kada su u dnevnoj sobi, na dvosedu, zatekli leš svog cenjenog komšije.

Ne računajući taj "detalj", stan je bio čist i lepo sređen.

(Telegraf.rs / Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • duci

    18. avgust 2016 | 21:44

    Porodica i prijatelji mesecima nisu dosli da ga vide ili pozovu na telefon?!

  • Antipepermint

    18. avgust 2016 | 20:45

    Pa ne može zajedno bre i vradzbine i molitve Bogu, sem toga da li je ona njega odjavila sa mirovinskog? He, he .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA