USTALA IZ MRTVIH: Oživela na operacionom stolu!

Dan pre operacije vađenja organa, medicinska sestra proverila je reflekse Amerikanke Kolin Barns i zaključila da je ona živa. Međutim, lekari su zanemarili upozorenje i operisali su pacijentkinju

  • 3

Amerikanka Kolin Barns (41) probudila se na operacionom stolu dok su joj lekari vadili organe jer su mislili da je mrtva! Bizaran slučaj dogodio se u bolnici St. Džozef u Njujorku.

Barnsova je primljena u bolnicu 2009. godine jer se predozirala lekovima. Tokom lečenja, doktori su napravili niz grešaka i na kraju su doneli zaključak da joj je mozak mrtav. Njenoj porodici su predočili situaciju, a familija je pristala da je isključe sa aparata za održavanje u životu i dala je pristanak da se njeni organi izvade i doniraju.

Dan pre operacije vađenja organa, medicinska sestra proverila je ženine reflekse i zaključila da je Barnsova živa. Međutim, lekari su zanemarili upozorenje sestre i odlučili su da operišu ženu da bi se tokom hiruške intervencije dogodio pravi šok - Barnsova se probudila. Operacije je prekinuta, a žena se oporavila.

Ipak, Barnsova je nakon nekoliko meseci izvršila samoubistvo, a prema rečima njene majke za to nije kriva bolnica niti trauma koju je tamo doživela.

- Kolin se nije uzrujavala zbog svega što se dogodilo u bolnici. Bila je u teškoj depresiji i bilo joj je potpuno svejedno - rekla je njena majka Lusil. Ipak, iako porodica nije tužila bolnicu, reagovala je inspekcija koja je kaznila njujoršku bolnicu sa 22.000 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nina

    10. jul 2013 | 14:11

    Strasno....a oni brze bolje da uzmu organe.

  • V for V

    10. jul 2013 | 15:08

    Stoka americka...ako je normalna tuzice ih,i obezbedice dve naredne generacije

  • Mk

    10. jul 2013 | 20:25

    Debili zena se ubila nakon nekog vremena. Tesko da ce da ih tuzi. Inace i njena majka rodjena tvrdi da je bila labilna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA