VEROVALI ILI NE: Na prijemnom za fakultet palo svih 25.000 kandidata!

Neverovatno, ali istinito! Svih 25.000 kandidata Državnog univerziteta u Liberiji palo je na prijemnom ispitu za fakultet. Ipak primljeno 1000 brucoša - neznalica

  • 4

Državni univerzitet u Liberiji saopštio je danas da je svih 25.000 kandidata za upis na fakultet palo na prijemnom ispitu, što je jedinstven primer u istoriji ove zapadnoafričke zemlje.

- Nijedan od 25.000 kandidata koji su polagali test nije osvojio potreban broj poena - rekao je zamenik dekana univerziteta u Monroviji Ansu Soni, javila je agencija Frans pres.

Univerzitet, na kom se obrazuje više od polovine studenata u Liberiji, bio je primoran da ipak primi 1.000 kandidata, iako nijedan od njih nije položio prijemni ispit za školsku godinu koja počinje sledećeg meseca.

Predsedavajući parlamentarnog odbora za obrazovanje Bil Tuavej za ovoliki neuspeh budućih akademaca okrivio je lošu nastavu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • nzalang

    28. avgust 2013 | 21:34

    He he da ima i od nas neko gori!

  • Burduš

    29. avgust 2013 | 07:04

    Ovaj prijemni ispit je najvece zlo. Svi snovi jednog covjeka padaju u vodi ako je zelio nesto postati u zivotu a nije mogao samo iz razloga sto je tog dana bio ili nenaspavan dovoljno i dekoncentrisan da bi polozio jedan obican ispit.

  • Minja

    29. avgust 2013 | 12:58

    Ovi ce biti extra studenti...tako je bar na mom faxu- oni koji nisu uspeli ni prijemni da poloze ispalo je da su zavrsili u roku... Hm :-) Istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA