Odsekli mu penis jer se predozirao vijagrom

Kolumbijac je popio nekoliko "plavih pilula" i morao je da trpi erekciju danima. Nakon što mu je konstatovana početna faza gangrene, lekari su ga obavestili da mu je jedina opcija da amputira penis

  • 4

Muškarcu iz Kolumbije lekari su morali da amputiraju penis pošto je preterao s korišćenjem vijagre, u želji da impresionira devojku.

Kolumbijac (66), čije ime nije poznato, iz mesta Gigant, rekao je lokalnim novinama da se nenamerno predozirao. Morao je da trpi erekciju danima i na kraju je bio primoran da zatraži medicinsku pomoć.

Prema novinskim izveštajima, Kolumbijac, koji je farmer i bivši političar, sam je odlučio da popije lek za povećavanje uda, koji je mu je, kako se navodi, izazvao posledice na polnom organu kao kod gangrene. Nakon što je zatražio lekarsku pomoć, doktori su konstatovali da je penis upaljen i slomljen. Obavestili su pacijenta da je jedina opcija da amputira ud, da bi upala i gangrena prestale da se šire na ostale delove tela.

Kao posledica ovog incidenta, bolnica je izdala saopšenje da muškarci ne piju na svoju ruku lekove za povećanje erekcije, već da se pre toga konstatuju sa doktorima.

Ranije ove nedelje, čovek iz Jemena je popio odjednom pet tableta vijagre, dok se pripremao za prvu bračnu noć. Jemenac je nakon završetka ceremonije venčanja došao u hotel i onesvestio se. Odveden je u bolnicu, ali doktori nisu uspeli da ga ožive.

Nakon neopreznog konzumiranja vijagre, dešavalo se u nekim slučajevima da muškarci dožive srčani udar, aritmiju, a neretko je korišćenje dovodilo i do smrtnih slučajeva.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA