Kineski milijarder jede tečnost za gašenje požara (FOTO)

Milijarder Čen Gvanžbijao, koji je poznat po svojim istupima u javnosti i čudnim marketinškim kampanjama, zapravo je ovim bizarnim činom reklamirao aparat za gašenje požara koji pravi jedna od njegovih fabrika

  • 6

Dosadio mu kavijar. Kineski biznismen Čen Gvanžbijao isprskao je u usta i pojeo malu količinu tečnosti iz aparata za gaženje požara kako bi dokazao da sadržaj u boci nije otrovan.

Milijarder koji je poznat po svojim istupima u javnosti i čudnim marketinškim kampanjama, zapravo je ovim bizarnim činom reklamirao svoj proizvod.

Naime, njegova fabrika pravi aparate za koje su ga u javnosti optuživali da su toksični. Gvanžbijao je zato pristupio radikalnom marketingu.

- U redu, aparati za gašenje požara nisu pravljeni za ovu namenu, ali dokazao sam da nisu otrovni - rekao je Čen nakon što je "testirao" proizvod koji pravi jedna od njegovih firmi u Nanjingu.

On je svoj proizvod nahvalio rekavši da se smeša u aparatu pravi od biljnih proteina i da je jednako efikasna za gašenje požara kao konvencionalni aparati.

- Tečnost može da se koristi za pranje zuba i umivanje. Probao sam i uopšte nije loše. Zapravo, uma ukus na biljke od kojih se pravi- rekao je ekscentrični milijarder.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA