DA LI JE OVO MOGUĆE? Ne možete ni da zamislite šta su ove dve lepotice jedna drugoj (FOTO) (VIDEO)

Lusi i Marija Ejlmer (18) su sestre bliznakinje koje uopšte ne liče jedna na drugu, jer je Marija tamnoputa i ima kovrdžavu crnu kosu, dok je Lusi riđokosa i ima svetlu put

  • 5

Lusi i Marija Ejlmer (18) su sestre bliznakinje za koje niko ne bi rekao da su u bilo kakvom srodstvu. Jedna ima riđu ravnu kosu i plave oči, a druga crnu kovrdžavu kosu i braon oči. Ipak, da ovo nije čudo prirode, dokazala je medicina.

Naime, njihova majka Dona (47) je tamnoputa žena sa Jamajke, a otac Vins (53) je beo. Kada su se rodile 1997. godine, njihovi roditelji su bili zaprepašćeni, jer ni na jednom pregledu nije rečeno da njih dve imaju različitu boju kože.

- Za mamu je to bio veliki šok. Niko nije mogao da očekuje da ćemo moja sestra i ja biti toliko različite. Kada nas je babica prvi put odnela kod nje, ona je ostala bez teksta - rekla je riđokosa Lusi.

Ipak, nakon njihovog rođenja, Dona i Vins su se razišli.

- Mi imamo dva brata Džordža (23) i Čina (22) i sestru Džordan (21), ali oni su svi skoro slični sa bojama u tenu, jedino smo Marija i ja kao iz dva različita sveta. Međutim, moja baka ima ten sličan mom - rekla je Lusi i dodala:

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Nama niko ne veruje da smo bliznakinje, čak ni onda kada se obučemo skoro isto. Niko ne misli ni da smo sestre. Nekima smo morale da pokažemo krštenicu kako bi poverovali.

Njih dve su išle u isti razred, ali shodno njihovoj različitosti, niko nije imao problema sa raspoznavanjem bliznakinja. Iako su blizanci poznati po tome da vole da se menjaju, njih dve nisu mogle to da urade.

- Većina blizanaca liče kao jaje - jajetu, a nas dve koliko god da smo pokušavale, nismo uspele da podsećamo jedna na drugu - kaže kroz osmeh "bela" bliznakinja.

Koliko god da se razlikuju po pitanju boje kože, toliko su drugačije i u karakteru. Lusi studira umetnost i dizajn na koledžu Glučester, dok Marija studira pravo na koledžu Čeltenam.

- Marija je uvek važila za nemirnije dete, dok sam ja bila povučena. Međutim, ona voli na fakultetu da priča kako ima belu bliznakinju, a ja sam ponosna na to što imam crnu - zaključila je Lusi.

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA