DA GA POJEDETE: Ovo je najmanji i najslađi pas na svetu (FOTO) (VIDEO)

Mirakl Mili je kao najmanji pas na svetu ušla u Ginisovu knjigu rekorda. Postala je zvezda širom sveta, ima svoju liniju odeće, a možete bukvalno da je držite u šaci koliko je sićušna

  • 16

Braon čivava Mirikl Mili iz Portorika je najmanji pas na svetu sa visinom od samo 9,65 sentimetara.

U vlasništvu je Vanese Semler iz Dorada, u Portoriku. Da biste imali ideju koliko je zaista sićušna, informacija da je kao beba mleko dobijala iz pipete, govori dovoljno. Na rođenju je imala samo 28 grama i mogla je da stane u kašikicu.

Sada može da se pohvali sa težinom od 500 grama i veličine je prosečnog pametnog telefona. Možete bukvalno da je držite u šaci.

Stara je 2,5 godine i poznata je po svom ispleženom jeziku kad god je neko slika. Vlasnica kaže da je tokom godina naučila da pozira.

Mili je ušla u Ginisovu knjigu rekorda sa titulom najmanjeg psa na svetu po visini. Ona je prava zvezda, gostovala je u skoro svim televizijskim emisijama i ima čak svoju internet stranicu.

Da bi bila u skladu sa imidžom zvezde, morala je da dizajnira svoju liniju odeće. Od svakog prodatog komada odeće sa Milinim potpisom, 10 odsto ide u dobrotvorne svrhe za životinjska skloništa širom sveta.

Mili je bliska sa svojim dvema sestrama, koje su normalne veličine, ali više voli društvo ljudi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aleksa

    25. mart 2014 | 17:26

    Bas je sladak buljavi monstrum

  • Su

    25. mart 2014 | 18:33

    Mozda jeste najmanji,ali najsladji definitivno nije! Volim pse,ali ovo mi vise lici na pacova,nego na slatko,malo umiljato kuce

  • Akkkoajan

    25. mart 2014 | 17:42

    O moj Boze,nikad nisam.vidjela.ovako nesto slatko ^^

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA