Devojka koja prodaje nevinost pokazala lice, Srbin za sada nudi najviše (FOTO)

Pobednik će pre seksa s Elizabet morati da dokaže da nema nikakvu polno prenosivu bolest i biće obavezan da stavi kondom. Amerikanka će po svoje prvo seksualno iskustvo morati da ode čak do Australije da bi izbegla zakonsku kaznu

  • 39

Amerikanka koja koristi lažno ime Elizabet Rejn (27), da bi zaštitila svoj identitet, 31. marta napravila je svoju internet stranicu s fotografijama u donjem rublju i objavila da će "srećnik" koji do 7. maja ponudi najviše novca dobiti njeno telo.

Devojka koja je dosad skrivala svoje lice i odbijala da odgovori na lična pitanja, sada se odlučila da pokaže u punom svetlu da bi odaganula sumnju kod mušterija i privukla što veću ponudu.

- Zapravo mi se nije dopadala anonimnost. Ljudi to znaju da zamene sa sramežljivošću - kazala je Rejnova koja želi da privuče još kupaca.

Na vrhu top liste nalazi se Damir iz Srbije s ponudom od 300.000 američkih dolara, ali Elizabet objašnjava da je u međuvremenu dobila ponudu od 550.000 dolara čiju ozbiljnost još treba da potvrdi.

Zato što je pokazala svoje lice, Elizabet bi mogla da bude izbačena s fakulteta.

- Advokati imaju različita mišljenja, ali jedan advokat od poverenja veruje da se to neće dogoditi - rekla je Elizabet britanskom "Haftington Postu", čijim je novinarima priložila fotografije s pasoša i ličnu kartu da bi potvrdila svoj identitet.

- Ovo sam planirala godinama i prošla kroz ličnu transformaciju zbog toga. Mnogo sam naučila i o prostituciji - kazala je Rejnova koja priznaje da se na neobičan potez odlučila prvenstveno iz finansijskih razloga, ali i zbog avanture, erotizma, skandala i mogućnosti da "promeni pravila oko gubljenja nevinosti".

Elizabetina majka umrla je kad je ona imala 10 godina, ali kaže da to nije uzrok njenoj odluci, kako su mnogi psiholozi tumačili.

- Nisam emocionalno nestabilna. Naprotiv, moj karakter i pogled na život postali su bolji. Sada sam puno saosećajnija, snažnija, motivisanija i slobodnog duha. Naučila sam da život ne treba da se shvata preozbiljno, ali da ga ne treba uzimati ni zdravo za gotovo. Zapravo sam vrlo zaposlena u životu. Izbirljiva sam i momci mi nikad nisu bili prioritet. Ima stvari koje su važnije. Vrlo sam oprezna što se tiče aukcije i uverena sam da imam sve pod kontrolom - završila je priču mlada dama.

Pobednik će pre seksa s Elizabet morati da dokaže da nema nikakvu polno prenosivu bolest i biće obavezan da stavi kondom. Takođe, u tom trenutku ne sme da bude pod uticajem alkohola, nema analnog seksa i ne sme da se prema njoj ponaša nasilno.

Studentkinja medicine tvrdi da je voljna da se ljubi prilikom seksa, a nada se da bi sve moglo da preraste u nešto više od jednokratnog seksualnog čina. Priznaje da je privlače stariji i visoki muškarci, ali da nikako nije zainteresovana za seks s ženama, ma koliko god ponuda bila visoka.

Da bi izbegla zakonsku kaznu zbog prostitucije, Amerikanka će po svoje prvo seksualno iskustvo morati da ode čak do Australije.

(Telegraf.rs / Izvor:huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pera

    29. april 2014 | 19:13

    Ova meni da plati vidi je nasta lici, odradila himenoplastiju i maze oci ljudima

  • sasa

    29. april 2014 | 20:58

    ja bih sa njom u krevet ali samo pod jednim uslovom, da mi plati prevoz, smestaj i da nikome ne prica!

  • Peca

    30. april 2014 | 10:32

    ja joj ne bih oduzeo nevinost da ona meni plati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA