LJUBAV NEMA GRANICE: Mladić (31) ludo zaljubljen u babu (91) (FOTO)

Par tvrdi da je istinski srećan i da uživa u skladnoj vezi uprkos što je ona rođena u vreme kada se završio građanski rat u Irskoj, a on 60 godina kasnije

  • 57

Kajlia Džonsa (31) iz Pitsburga nikada nisu zanimale njegove vršnjakinje. Oduvek su ga privlačile starije žene, a starosna granica se pomerala kako je odrastao. Sada je u srećnoj emotivnoj vezi sa Marjori Mekkul koja ima 91 godinu.

Da bi danas neka dama uopšte mogla da privuče njegovu pažnju, Džons kaže da mora da ima najmanje 65 godina, a taj kriterijum njegova nova devojka ispunjava u potpunosti.

Marjori Mekkul je proslavila 91. rođendan i zaintrigirala je Kajlija u kome je pronašla brižnog muškarca. Par tvrdi da je istinski srećan i da uživa u skladnoj vezi uprkos što je ona rođena u vreme kada se završio građanski rat u Irskoj, a on 60 godina kasnije.

Izabranicu svog srca je nedavno upoznao sa majkom, a fotograf agencije Sina se zadesio tu i ovaj srećni događaj obeležio objektivom svog foto aparata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA