Ovo je najgori hotel na svetu, ali ga turisti obožavaju. Evo i zašto (FOTO) (VIDEO)

Oni koji odsedaju u Hans Brinker hotelu čine to na sopstvenu odgovornost, a uprava ne odgovara za trovanje hranom, psihičke slomove, smrtonosne bolesti, izgubljene udove, trovanje radijacijom, pa čak i bolesti poput kuge

  • 8

Prljave sobe, tople vode skoro da nikad nema, uprava hotela savetuje goste da se nakon tuširanja umesto peškirima obrišu prljavim zavesama. Ne zvuči ni malo primamljivo, zar ne? Upravo je to opis jednog jeftinog hotela u Amsterdamu čiji su vlasnici ponosni na "blagodeti" koje njihove sobe pružaju.

"Hans Brinker Budget Hotel" spada u najgore smeštaje na svetu, ipak on je veoma popularan među onima koji putuju sa ograničenim budžetom. O hotelu su pisali mnogi mediji, a najhrabriji turisti su čak odsedali u njemu i uverili se u istinitost reklama i priča koje su čuli.

- Oni koji odsedaju u Hans Brinker hotelu čine to na sopstvenu odgovornost, a uprava ne odgovara za trovanje hranom, psihičke slomove, smrtonosne bolesti, izgubljene udove, trovanje radijacijom, pa čak i bolesti poput kuge - navedeno je na njihovoj Fejsbuk stranici.

Cena noćenja iznosi 14 evra, a uprava goste unapred upozorava na sve što mogu da očekuju za te pare.

Verovali ili ne, ovaj hotel kao svoju prednost navodi "eko lift" koje mnogi znaju pod imenom - stepenice. Hotel se svojim statusom veoma ponosi, pa je tako jedan od reklamnih slogana "Ne može gore od ovog, ali potrudićemo se da vam poboljšamo imunološki sistem".

Uprkos svim nedostacima turisti iz celog sveta odlično reaguju na reklamne kampanje ovih neobičnih ugostitelja, a potražnja za njihovim smeštajem koji broji 127 soba je ogroman.

Mnogi se nisu razočarali onoliko koliko su očekivali, ali kupatila su šokirala sve koji su u njih kročili. Vlasnici su tokom 20 godina postali pravi profesionalci u pružanju bednog smeštaja. Izgleda da njihovi gosti cene iskrenost, sarkazam i šarm zbog čega se i odlučuju da jeftino odsednu na ovom mestu.

Pogledajte reklamu za najgori hotel na svetu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dag

    29. maj 2014 | 15:54

    Tu bas posla nisu,cista.Mnogo ima - mazohista...

  • Nat

    29. maj 2014 | 15:15

    Ma ceo grad im je strokava rupcaga. Jedino sto vizuelno stvarno je dosta gotivan, ali sve ostalo je dno. Toliko...

  • Recite mi

    29. maj 2014 | 16:59

    Kako je ovo cudo dobilo dozvolu za rad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA