Dečak (12) istraživao napuštenu kuću, otvorio orman i ostao u šoku! (FOTO)

Poznata je izreka da je radoznalost ubila mačku, ali isto tako, znatiželja je skratila život za nekoliko godina i dečaku iz Ohaja, kada je video šta je ispalo iz ormana u kući koju je istraživao

  • 11

Poznata je izreka da je radoznalost ubila mačku, ali isto tako, znatiželja je skratila život za nekoliko godina i američkom dečaku iz Ohaja starom 12 godina. Naime, on je istraživao napuštenu kuću u komšiluku, a kada je otvorio orman iz njega je ispalo mumificirano telo muškarca.

- Sin je došao kući i rekao da je ušao u napuštenu kuću u kojoj je našao telo. Rekla sam mu: Čekaj, šta si rekao? - ispričala je dečakova majka Mišel Mek Gart.

- Prvo je pomislio da je reč o lutki- rekla je majka dečaka čije ime nije objavljeno.

Policija je utvrdila da je on pronašao telo vlasnika kuće Edvarda Brantona (53). Ipak, ono što je najbizarnije jeste da je leš u kući stajao pet godina, Ipak, pošto je telo bilo u ormanu nije se potpuno raspalo.

Branton se u taj kraj doselio 2009. godine, kada je kupio kuću. Verovetno je  je ubrzo nakon toga i preminuo. Policija veruje da je reč o samoubistvu, ali istražuje ovaj slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mrč sity

    18. jun 2014 | 17:09

    Izvršio samoubistvo, pa se sakrio u orman da ga ne pronađu... :-)

  • Komsija

    18. jun 2014 | 18:35

    Smjesni su komentari kao "to samo u Americi ima".Pogledaj te malo oko sebe ovakve stvari i njima slicne su svakodnevnica kod nas.Nema dana a da neprocitas ubio,silovao,pretukao,ukrao,oteo.Tako da nedesava se samo u Americi ovako nesto.

  • ZoviteMeSladja

    18. jun 2014 | 17:44

    Dobro ga je neko zastekao!Ah,ti ludi AMERI!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA