RANI RADOVI: Ovako je seksi robijaš nekada izgledao (FOTO) (VIDEO)

Na fotografijama koje su se pojavile na internetu, Džeremi Miks, robijaš koji je zaludeo žene širom sveta, izgleda daleko od seks simbola, najblaže rečeno, izgleda "obično"

  • 11

Džeremi Miks (30), zatvorenik koji je zbog svog izgleda izazvao pravu pomamu među pripadnicama lepšeg pola širom sveta, nije oduvek izgledao kao seks-simbol. Naime, na internetu su se pojavile njegove fotografije od pre nekoliko godina.

Na tim fotografijama, Miks izgleda potpuno drugačije, da ne kažemo "obično". Inače, i te slike su nastale u policiji, jer Miksu prošlonedeljno hapšenje nije prvo u životu.

Jedna od fotografija je iz 2009. godine, dok druga datira iz 2002, a za njih je javnost saznala ovih dana. Inače, Miks, je u proteklih deset godina bio redovan u sudnicama, jer je bio hapšen zbog krađe identiteta, lažnog predstavljanja, kao i odupiranju prilikom hapšenja.

Ipak, te fotografije ne bi trebalo mnogo da brinu američkog seksi robijaša. Naime, pošto za njim vlada prava pomama, tako mu gotovo svakodnevno stižu različite ponude.

Tako je jedan kozmetički centar koji se bavi uklanjanjem tetovaža ponudio  Džeremiju seriju laserskih tretmana kojima bi izbrisao podsetnike na svoju ružnu prošlost.

Pored toga, oni su mu ponudili i novac za kauciju kako bi što pre izašao iz zatvora i krenuo da se bavi manekenstvom.

Navodno, prema rečima zaposlenih iz tog salona, njih su ganule reči Džeremijeve majke koja je o njemu govorila sve najbolje i rekla da zbog tetovaža na telu mnogi imaju predrasude o njemu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA