IZDRŽI I VOLEĆU TE DO KRAJA ŽIVOTA: Stavio devojku u kofer jer je raskinula sa njim (VIDEO)

Nakon svađe mladog para i predloga devojke da raskinu, mladić Vang je hteo da vrati devojku u svoj rodni grad, oteo ju je i spakovao u kofer

  • 1

Kinez po imenu Vang nezadovoljan odlukom njegove devojku Mu da posle jedne svađe raskinu svoju vezu, odlučio je da je otme i stavi u kofer.

Nakon svađe mladog para i predloga devojke da raskinu, mladić Vang je hteo da vrati devojku u svoj rodni grad, i spakovao je u kofer.

Međutim, na njegovu nesreću, kamere u hotelu u kom su odseli su ih snimile. Na snimku se prvo vidi kako ulaze u hotel i svađaju se, a zatim kako on vuče veliki kofer iz sobe.

Iznajmio je vozače i automobil kako bi se vratio kući u Laoning. Oni su odmah primetili da nešto nije u redu jer su čuli plač iz kofera. Odlučili su da ga otvore i usledio je šok. Videli su uplakanu vezanu devojku i odmah pozvali policiju.

Vang je kasnije rekao policiji da je zamolio devojku da izdrži još malo neprijatnosti s njegove strane i obećao da će je paziti do kraja života.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: daliymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milos

    27. jun 2014 | 17:21

    Tako se to radi. Samo sto bi ja taj kofer poslao tasti... hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA