BOLEST: Stigla je još jedna ljudska Barbika (FOTO) (VIDEO)

Posle čuvene Valerije Lukjanove, iz Ukrajine dolazi još jedna živa lutka! Reč je o Alini Kovalevskoj (21) koja svojim izgledom neodoljivo podseća na čuvenu plastičnu lutku

  • 8

Bizaran trend! Ukrajinka Alina Kovalevskaja (21) bolesno je opsednuta da liči na čuvenu lutku Barbi! Alina je iz Odese, grada iz kojeg je i sada već čuvena Valerija Lukjanova, devojka koja je postala sinonim za živu lutku, a koja se proslavila svojim "dubokoumnim" izjavama tipa: Pre bih se ubila nego da imam decu!

Ipak, Alina preti da pomuti slavu svojoj zemljakinji sa kojom se svojevremeno i družila. Kovalevskaja je postala izuzetno popularna zbog klipova koje postavlja na Jutjubu.

Pored toga ona je aktivna i na ruskoj društvenoj mreži VKontakte, na kojoj postavlja svoje fotografije. Ona preko te mreže svakodnevno dobija ogroman broj komentara među kojima i gomilu bračnih ponuda.

Ipak, kako je izjavila, ona i dalje čeka pravog muškarca. Po svemu sudeći, njen ukus može da zadovolji jedino Ken, čuveni partner "prave" Barbike.

Njena popularnost i dalje ne može da se meri sa Valerijom Lukjanovom, koja se proslavila svojim izjavama.

- Na primer, Rus oženi Jermenku i oni dobiju dete, slatku devojčicu. Problem je samo što ona ima nos na tatu. Zbog takvog mešanja ljudska rasa postaje ružnija što dovodi do porasta plastičnih operacija – jedno je od razmišljanja Lukjanove, čiji je obim struka svega 45 centimetara.

Da bi je Alina zamenila na tronu, moraće da smisli i sprovede i delo mnogo toga. Ipak, jedno je sigurno, Alina ima potencijala za tako nešto.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • marko

    4. jul 2014 | 15:37

    Pa i jeste u pravu za to mesanje, nista dobro ne moze da ispadne od toga

  • Pikasova od 17

    4. jul 2014 | 14:25

    Za nijansu je prirodnija od Valerije. Mada opet- psihijatri bi trebali da krenu da lece ovakve situacije.

  • Mila

    4. jul 2014 | 14:06

    Kako to da sve te "barbike" dolaze iz Ukrajine O.o

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA