Vlasnik restorana stavljao opijum u hranu, da bi se gosti navukli i ponovo došli!

"Preduzimljivi" vlasnik ovog restorana u Kini, dobio je bizarnu ideju kada je odlučio da kupi makove pupoljke da bi njegove semenke ubacivao u jela svojim gostima, u želji da oni ponovo posete njegovu kuhinju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Su
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ogi

    02. oktobar 2014 | 06:21

    U jee pa nek otvori kod nas, nek odmore ljudi malo od ovog seljakluka...al malo.

  • Su

    29. septembar 2014 | 12:42

    A sta je tu cudno?Pa kod nas odavno to rade po lokalima! Niko vise ne otvara pice pred vama,vec donesu otvorene flase..A o picima koja moraju u casi da se donesu,necu ni da komentarisem....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA