Vlasnik restorana stavljao opijum u hranu, da bi se gosti navukli i ponovo došli!
"Preduzimljivi" vlasnik ovog restorana u Kini, dobio je bizarnu ideju kada je odlučio da kupi makove pupoljke da bi njegove semenke ubacivao u jela svojim gostima, u želji da oni ponovo posete njegovu kuhinju
A sta je tu cudno?Pa kod nas odavno to rade po lokalima! Niko vise ne otvara pice pred vama,vec donesu otvorene flase..A o picima koja moraju u casi da se donesu,necu ni da komentarisem....
Ogi
U jee pa nek otvori kod nas, nek odmore ljudi malo od ovog seljakluka...al malo.
Podelite komentar
Su
A sta je tu cudno?Pa kod nas odavno to rade po lokalima! Niko vise ne otvara pice pred vama,vec donesu otvorene flase..A o picima koja moraju u casi da se donesu,necu ni da komentarisem....
Podelite komentar
Barakuda
@Su
I ko te cuje, sto znaci istog smo misljenja, pa prema tome mogu samo da pozdravim.
Podelite komentar
Stole
@Su
Ubacuju nam semenke maka u pića??? O čemu vi pričate? Gde to ima u beogradu??
Podelite komentar