Vlasnik restorana stavljao opijum u hranu, da bi se gosti navukli i ponovo došli!

"Preduzimljivi" vlasnik ovog restorana u Kini, dobio je bizarnu ideju kada je odlučio da kupi makove pupoljke da bi njegove semenke ubacivao u jela svojim gostima, u želji da oni ponovo posete njegovu kuhinju

Komentari

  • Ogi

    2. oktobar 2014 | 06:21

    U jee pa nek otvori kod nas, nek odmore ljudi malo od ovog seljakluka...al malo.

  • Su

    29. septembar 2014 | 12:42

    A sta je tu cudno?Pa kod nas odavno to rade po lokalima! Niko vise ne otvara pice pred vama,vec donesu otvorene flase..A o picima koja moraju u casi da se donesu,necu ni da komentarisem....

    • 29. septembar 2014 | 16:11

      Barakuda

      @Su

      I ko te cuje, sto znaci istog smo misljenja, pa prema tome mogu samo da pozdravim.

    • 30. septembar 2014 | 07:37

      Stole

      @Su

      Ubacuju nam semenke maka u pića??? O čemu vi pričate? Gde to ima u beogradu??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA