DA LI JE NORMALNA? U sedmom mesecu trudnoće pliva sa aligatorima (VIDEO)

Trudnica Marta River sa Floride svakodnevno uživa u igrarijama sa aligatorima. Ona svoj posao objašnjava kao bezopasan ukoliko znate šta radite i ako poznajete tehnike koje treba da koristite

  • 5

Amerikanka Marta Rivera sa Floride radi u parku sa aligatorima i redovno pred publikom izvodi performanse sa opasnim životinjama iako je u sedmom mesecu trudnoće!

Njen suprug i ona već dve godine volontiraju u parku za spašavanje aligatora, a hrabru mamu ne sprečava trudnoća da jaše, rve se i ljubi opasne reptile.

– Svesna sam svojih granica. Znam sa kojim aligatorima mogu da radim, a sa kojima ne mogu. Upoznata sam sa njihovom veličinom i trikovima koje mogu i koje ne mogu da izvedem. Ne bih uradila nešto za šta nisam sigurna, jer ne bih ugrozila samo sebe već i životinju – objašnjava Marta.

Mlada mama sebe naziva zavisnikom od adrenalina, a za svoje akrobacije sa opasnim aligatorima ona ne dobija platu već napojnicu od publike.

Ipak Marta je pre dve nedelje izvela poslednji nastup u svom sedmom mesecu trudnoće, a sada je na izdržavanju trudničkog bolovanja. Ona svoj posao objašnjava kao bezopasan ukoliko znate šta radite i ako poznajete tehnike koje treba da koristite.

Pored ovog uzbudljivog posla, ona uspeva da prati svog sina na utakmice i redovno kuva ručak.

(Telegraf.rs / Izvor: ABC news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 123

    8. oktobar 2014 | 20:53

    Pa šta ako se kupa-važno je da voda nije hladna. Ne vidim razloga zašto trudnica ne bi trebalo da se kupa i uživa u vodi!

  • DESPOTICA

    8. oktobar 2014 | 22:30

    Svaka joj cast

  • Apokalipsa

    9. oktobar 2014 | 07:01

    Kuva rucak redovno....zaboravila sam kako je to velika stvar na zapadu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA