Pogledajte London sa visine od koje će vam se zavrteti u glavi (FOTO) (VIDEO)

Mnogima će se ova turistička atrakcija učiniti previše strašno, ipak oni kojima visina ne smeta, uživaće u pogledu na London iz perspektive iz koje ga do sad nisu videli

  • 0

Temza "juriša" na 43 metra ispod vas, čuveni londonski crveni autobusi izgledaju kao igračkice, a pešaci kao čovečuljci iz Lego kockica. Upravo ovo je prizor koji se pruža ispod novootvorene staklene platforme Tauer mosta u Londonu.

Mnogima će se ova turistička atrakcija učiniti previše strašno, ipak oni kojima visina ne smeta, uživaće u pogledu na London iz perspektive iz koje ga do sad nisu videli.

Jedna polovina šetališta, između severne i južne kule mosta, u koju je uloženo milion funti otvorena je za javnost, a otvaranje drugog dela koje će omogućiti paralelnu šetnju biće završena 1. decembra.

Staze su dizajnirane tako da turistima pruže do sad neviđen pogled i uzbuđenje zbog jedinstvene panorame u okviru koje možete videti i otvaranje mosta čuvenog Tauera.

Za one plašljivije nije loše da znaju da je staza potpuno bezbedna, dugačka 11 metara, sa staklom debljine 8 santimetara i težinom 545 kilograma.

Ideja je da se posetioci očaraju, ipak na otvaranju se činilo da su se više uplašili, no što su ostali zapanjeni.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA