E OVO ĆE BITI VOŽNJA: Pogledajte kako će izgledati najviši rolerkoster na svetu! (VIDEO)

Orlando dobija novi rolerkoster čiji će toranj biti visok neverovatna 152 metra, sa specijalnom platformom 11 metara iznad njega, sa koga će moći da se posmatra vožnja

  • 2

Grad Orlando u Americi dobiće 2017. godine najviši rolerkoster na svetu, koji će se uvijati oko tornja u parku Skajpleks.

Animacija koja prikazuje kako će vožnja izgledati objavljena je u ponedeljak, a po svemu sudeći biće jedna od najuzbudljivijih na svetu, i to sa razlogom, jer će rolerkoster biti visok neverovatna 152 metra.

Kompanija koja stoji iza ovog projekta kaže da će biti postavljena i specijalna platforma iznad rolerkostera na visini od 163 metra, sa koje će posetioci moći da posmatraju vožnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mare

    19. novembar 2014 | 20:43

    Dakle nema para za koje bi me neko naterao da sednem na ovo i provozam se. Ma kakve pare, ni pod pretnjom streljanjem ne bi seo.

  • Ohhoo

    20. novembar 2014 | 12:35

    Hhhh jojj ja sam bila u Evropa park u Njemackoj i imaju slicne stvari.. Vjeruj srce da ti iskoci i uprkos tolkom adrenalinu iznova i iznova bi se vracao na vozice... Extra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA