Ovo je najmrzovoljnija mačka na svetu koja je zaradila 76 miliona evra (FOTO) (VIDEO)

Kada je postavila video snimak svoje mrzovoljne mačke na Jutjub vlasnica Tabata nije ni sanjala da će joj upravo njena ljubimica doneti zaradu od 76 miliona evra

  • 4

"Mrzovoljna mačka" (Grumpy cat) stekla je neverovatnu popularnost među korisnicima društvenih mreža čim se pojavila. Simpatičnog imena Tartar sos, ova mačka danas zarađuje više od mnogih holivudskih zvezda.

Naime, ova maca je svojim namrštenim licem stekla obožavaoce širom planete, a ona ima svoju knjigu i film, koji donose neverovatne sume novca vlasnici Tabati Bundesen.

Kada je postavila video snimak svoje mrzovoljne mačke na Jutjub Tabata nije ni sanjala da će joj upravo njena ljubimica doneti zaradu od 76 miliona evra i to samo za dve godine.

Zahvaljujući svom licu koje, zbog poremećaja u rastu - dvarfizma, izgleda kao da je uvek namrštena, ova mačka na Fejsbuku ima više od milion obožavalaca.

Može se videti na brojnim snimcima, fotografijama i fotomontažama koje su preplavile društvene mreže.

U međuvremenu, "Mrzovoljna mačka" postala je zaštitno lice mnogih brendova, što je samo doprinelo njenoj popularnosti, kao i bankovnom računu njene vlasnice Tabate Bundesen.

Pogledajte reklamu ove popularne mačke:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA