ŽENA DOJI TELE SVOJIM MLEKOM: Da li je ovo nešto najodvratnije što ste ikada videli? (FOTO) (VIDEO)

Indijka smatra da će ovim gestom dobiti blagoslov zbog toga što neguje ovo tele, jer je u ovoj zemlji krava sveta životinja

  • 8

Indijka Čorti Bajaz je odlučila da bude "druga majka" malom teletu, koje je siroče, i tri do četiri puta dnevno ga doji već 46 dana.

- Kad mu je umrla majka, držala sam ga u naručju i dojila ga. Negovala sam ga hraneći ga svojim mlekom. Što se mene tiče, nema razlike između bebe i teleta. - kaže ova divna Indijka.

Osim mleka, teletu je davala i indijski hleb i vodu, kako bi mu pomogla da poraste i postane snažno.

U Indiji je krava sveta životinja, a ova Indijka veruje da će joj uslediti blagoslov zbog toga što neguje ovo tele.

- Hranim ga tri ili četiri puta dnevno. Isto toliko je novorođenčetu potrebno na dnevnom nivou. Ponekad moramo da mu dajemo i hleb jer bude mnogo gladno. Dajemo mu vodu kada je žedan i verujemo da će se privići na ovakav režim ishrane. Nije gladan čak ni u mom odsustvu. Odrašće jedući travu, a Bogovi će biti zadovoljni što sam ga odgajila - objasnila je Čorti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marija

    19. decembar 2014 | 15:38

    Nije. Stoput mi je odvratniji covek koga doji krava.

  • Katarina

    19. decembar 2014 | 17:26

    Piju i odrasli ljudi mleko koje krava proizvede za svoje tele, meni je to odvratnije. Ova žena radi nešto divno, spašava jedan život.

  • Anabelle

    19. decembar 2014 | 15:45

    "Bože!" "Ne mogu na verujem!" Šta ne možete da vjerujete? Meni je čudnije to što vi sisate kravu, i to u odrasloj dobi ( možda indirektno, iz tetrapaka, ali ipak pijete majčino mlijeko od krave), pored toliko alternativa. Ovo tele nema nikakve alternative i da nije ove žene uginulo bi. Svaka čast ženi što mu je spasila život, a vi prestanite da sisate kravu, sramota je brate, odrasli ste, trebali ste se već davno skinuti sa sise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA