Čik pogledajte ovo do kraja: Trudnica u 9. mesecu GUTA mač do kraja (VIDEO)

- To je u suštini poznavanje ljudskog tela i onoga što je ono u mogućnosti - rekla je Veronika Hernandez, koja izvodi ovu opasnu tačku iako je u devetom mesecu trudnoće

  • 6

Ne postoji mnogo gutača mačeva na svetu, a još ređe žena koje to rade, pogotovo ne u devetom mesecu trudnoće. Oštrica je stvarna, kao i rizik.

Gutanje mačeva je jedna od najopasnijih i najtežih tehnika, ali za Veroniku Hernandez je to deo posla, prenosi "n1info".

- To je u suštini poznavanje ljudskog tela i onoga što je ono u mogućnosti - kaže Hernandezova.

Nekoliko centimetara čelika koji prolazi kroz jednjak, pored srca pa do stomaka je nešto što malo ko može da pogleda, a kamoli da uradi. Veroniki Hernandez je trebalo dve i po godine da nauči da sigurno izvodi ovu "tačku", a to je započela pre devet meseci.

Ovaj lik je progutao ceo smartfon, pogledajte kako su mu ga lekari izvadili! (VIDEO)

- Kod trudne žene utroba je poprilično stisnuta, i to mora da se ima u vidu. Zbog toga moram da koristim kraću oštricu od one koju većina ljudi koristi - kaže Veronika.

Ovo nije pokušavala kada je bila trudna sa prvim detetom, ali joj je druga trudna gutačica mačeva dala savet.

Printskrin: YouTube/Matrapaz Printskrin: YouTube/Matrapaz

- Rekla mi je da moram da uzmem u obzir razliku u kilaži od stomaka i da to moram sve da zapamtim dok se pripremam da to uradim - objasila je Veronika.

- Ovo ne utiče na bebu. Ako primenim mere predostrožnosti  za sebe, onda je beba u redu - izjavila je ova žena.

Inače, Svetski dan gutača mačeva se obeležava 28. februara. A što se tiče gutanja vatre, Veronika kaže da je to ostavila po strani, dok se ne porodi.

(Telegraf.rs / Izvor: N1info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA