SEKSI RAZBOJNICA PONOVO UHAPŠENA: Da li biste ovoj lepotici dozvolili da vas opljačka? (FOTO)

Prelepa tinejdžerka iz Amerike sada je uhapšena zbog krađe u jednoj prodavnici, a njena fotografija iz policijske stanice ponovo je zapalila društvene mreže

  • 5
Foto: North Carolina Police Foto: North Carolina Police

Amerikanka Alisa Betrik (18), koja je napravila pravi dar-mar na društvenim mrežama nakon što je objavila svoju fotografiju nakon hapšenja, ponovo je završila iza brave.

Ova prelepa tinejdžerka uhapšena je zbog krađe u jednoj prodavnici, a njena fotografija iz policijske stanice ponovo je zapalila društvene mreže.

SEKSI ZATVORENICA: Da li je ovo najslađa kriminalka ikada? (FOTO)

Tinejdžerka je prošli put, u decembru mesecu 2014. godine "pala" zbog droge, a nakon što je puštena iz pritvora napisala je na Tviteru:

- Predala sam se u 7, a puštena sam u 11:30. Za*ebite to što ste čuli. I baš sam slatka na slici - glasio je njen tvit prvog decembra prošle godine. ŽENE, NE PLAČITE: Seksi zatvorenik osuđen na SAMO 2 godine zatvora

ćëlfíė A photo posted by Alysa Bathrick (@ahleesah_) on

Nešto više od dva meseca nakon toga, Alisa je ponovo završila iza rešetaka, a ne sumnjamo da će se i ovoga puta seksi zatvorenica proslaviti zbog policijske fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • jjjbbb

    5. mart 2015 | 14:49

    Pa bas i nije prelepa

  • pitanj3?

    5. mart 2015 | 14:09

    Ima mnogo lijepih žena, ovakve vure vidamo svaki dan.. A trebalo bi joj dat kazu par mjeseci u zatvoru pa da nikad vise ne pomisli na krađu..

  • pitanj3?

    5. mart 2015 | 14:10

    Ima se za drugu, al se krade u trgovini.. Hmm ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA