Oni se prepoznaju po svojim neobičnim penisima (FOTO) (VIDEO)

Na jugoistoku Tibeta je otkrivena nova vrsta Makaki majmuna, koji su specifični po tome što imaju drugačije genitalije koje "vole da ističu"

  • 0

Sudeći po naučnim radovima, izgleda da na planeti Zemlji postoji još jedna vrsta majmuna, koja je do skoro bila nepoznata - Makaki leukodženis (Macaca leucogenys), a specifični su po tome što imaju veće genitalije od drugih, i vole i da ih ističu.

Naime, razlika u odnosu na ostale Makaki majmune koji odavno borave na jugoistoku Tibeta, je u tome što imaju potpuno drugačiji oblik penisa, objavio je "Amerikan Journal of Primatology".

Za sve one koji ne znaju, postoje četiri vrste Makaki majmuna, ali su naučnici sad, u relativno neistraženom delu zemlje, otkrili petu. Osim što imaju drugačije genitalije, bitno se razlikuju i po dužini repa, boji kože lica i po kosi.

Iako pojedini naučnici tvrde da se ove teze ne mogu tvrditi samo na osnovu fotografija i snimaka koji su napravljeni, oni sada imaju u planu da pronađu leš ove životinje, kako bi upotpunili svoje radove.

Ipak, drugi su veoma zabrinuti za ovaj postupak jer se plaše da će ubijanjem ovih divljih primata u budućnosti doći do njihovog istrebljenja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA