TI SI TOTALNI SE*ONJA: Poslala je ovu poruku greškom svom šefu, a on ju je kaznio ovako

Luiz je radila kao računovođa u jednoj kompaniji u australijskom gradu Pert, a kobnu poruku šefu je poslala u januaru prošle godine

  • 2

Kada nekome greškom pošaljete poruku, to može da bude vrlo nezgodno, pogotovo ako ta poruka ode vašem šefu.

Luiz Nezbit se dogodilo upravo to, a najgore je što je u toj poruci upravo svog šefa nazvala se*onjom, a zbog toga je ostala bez posla, piše Dejli mejl.

Luiz je radila kao računovođa u jednoj kompaniji u australijskom gradu Pert, a kobnu poruku šefu je poslala u januaru prošle godine.

Poruka je bila namenjena dečku njene ćerke koji u istoj kompaniji radi kao vodoinstalater.

– Zapamti, Rob je totalni se*onja, mi to već znamo. Molim te, nemoj mu to reći iako možda imaš potrebu da kažeš– pisalo je u poruci.

Foto: Foter/Victor 1558 Foto: Foter/Victor 1558

Kada je shvatila kome je poslala poruku, odmah je šefu poslala još jednu u kojoj ga moli da obriše poruku i ne čita šta u njoj piše.

Poruka je bilo još, a Luiz je svom šefu pokušavala da objasni da je uvreda bila zapravo šala između članova porodice.

– To nije ono šta ja zaista mislim, moj smisao za humor je preterivanje, zaista ne mislim tako. Molim vas da to zaboravite i da dalje bude sve normalno. Jako, jako mi je žao – rekla je Luiz.

Foto: Foter/Victor 1558 Foto: Foter/Victor 1558

Ipak, njeni izgovori nisu pomogli pa je nakon pet dana dobila otkaz. Uložila je žalbu zbog nepravednog razloga za otkaz, međutim komisija joj nije bila naklonjena.

– Na temelju dokaza, niste me uverili da je bila reč o šali ili da je izjava izvađena iz konteksta. Bila je to bolna i neugodna ocena poslodavca od kojeg ste zarađivali 95.000 dolara godišnje – ocenio je predsednik žalbene komisije.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA