STRIPTIZ NA SAHRANI: Gole devojke igrale na kovčegu, ali to nije ono najbizarnije! (VIDEO)

Prijatelji i familija preminulog Tajvanca ostali su u šoku kada su na sahrani videli dve polugole devojke koje plešu nad sandukom

  • 3

Ožalošćena rodbina i prijatelji na sahrani preminulog Tajvanca ostali su u šoku kada su se pred njima pojavile dve oskudno odevene striptizete i počele da se igraju i da se uvijaju uz pesmu "Moves Like Jagger".

U jednom trenutku devojke su se uvijale i nad samim mrtvačkim kovčegom. Ipak, ono što je najbizarnije u svemu jeste da je striptizete unajmila pokojnikova supruga!

Nakon njihove tačke, ispraćaj pokojnika je nastavljen uobičajnim tokom.

Prijatelji porodice pokojnika izjavili su da je supruga preminulog muškarca dobra žena koja se nije odvajala od muža, koji je pre nekog vremena doživeo moždani udar.

Ipak, za ovaj fenomen postoji i donekle logično objašnjenje. Naime, striptizete su počele da se pojavljuju na sahranama 80-ih godina prošlog veka, a veruje se da to ima veze sa lokalnom mafijom, koja je navodno preuzela sva pogrebna poduzeća, a potom je počela da nudi striptizete iz svojih noćnih klubova uz veliki popust.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA