LUDI STE ZA SIMPSONOVIMA? Dođite u tematski park Springfild (VIDEO)

Svi fanovi i posetioci će moći da kupuju u prodavnici Kvik-E-Mart Indijca Apua, popiju pivo "Daf" kod barmena Mo ili da pojedu hamburger kod klovna Krastija

  • 1

Izmišljeni grad Sprigfild, dom junaka hit serije Simpsonovi, oživeo je danas za publiku otvaranjem replike ove animirane američke varoši.

Ovako su "Simpsonovi" proslavili 25 godina postajanja (FOTO) (VIDEO)

Sagrađen u okviru holivudskog studija "Juniverzal", tematski park "Springfild" sadrži mnoge od glavnih gradskih "atrakcija", prenosi Rojters.

Posetioci mogu tako da kupuju u prodavnici Kvik-E-Mart Indijca Apua, popiti pivo "Daf" kod barmena Mo ili da pojedu hamburger kod klovna Krastija.

Glumci Jirdli Smit, Nensi Kartvrajt i Džo Mantenja, koji pozajmljuju glasove nekim od likova serije, prošetali su "žutim tepihom" na otvaranju parka.

Serija Meta Groninga o Homeru Simpsonu i njegovoj živopisnoj porodici, koja se prikazuje već 26 godina, ima fanove širom sveta.

- Bart nikada ne stari, a da su angažovali 10-godišnjeg dečaka danas bi imao 36 godina - rekla je Kartvrajt koja daje glas vragolastom Homerovom sinu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA