ŠOKANTNO OTKRIĆE: Vanzemaljska figura na slici Mona Lize! (VIDEO)

Bio je natprosečno inteligentan, neverovatno kreativan i ostvario je mnogo toga, što je retkost. Bio je upućen u mnoge oblasti, a geniji su retko dobri u svemu. Leonardo je znao da u svoja dela sakrije poruke i šifre, tako da nas ovo otkriće ne iznenađuje, već nam služi kao potvrda

  • 9

Teoretičari paranormalnih stvari sumnjaju da je Leonardo da Vinči vešto sakrio vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, što otvara pitanje vezano za poreklo ovog umetnika, ali i za istorijske i religijske činjenice koje dokazuju postojanje vanzemaljaca.

Mona Liza je bila Kineskinja i majka Leonarda da Vinčija!

Neke teorije su vezane za njegove potomke, te se sumnja da potiče iz nepoznate civilizacije.

Bio je natprosečno inteligentan, neverovatno kreativan i ostvario je mnogo toga, što je retkost. Bio je upućen u mnoge oblasti, a geniji su retko dobri u svemu. Leonardo je znao da u svoja dela sakrije poruke i šifre, tako da nas ovo otkriće ne iznenađuje, već nam služi kao potvrda.

Mnogi teolozi tvrde da je Leonardo da Vinči namerno sakrivao tajne šifre i subliminalne poruke u svoja dela. Ako je to tačno, onda je potpuno razumno pretpostaviti da je Mona Liza naslikana s ciljem sakrivanja važnih istorijskih i religijskih činjenica koje imaju veze sa prisustvom vanzemaljaca i njihovom umešanošću u rimokatoličku crkvu.

Najnoviji snimak prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a možemo samo da nagađamo kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag da je i on sam bio potomak nepoznate civilizacije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Darko

    13. maj 2015 | 23:55

    Znaci necu ni da procitam text a kamoli da pogledam video, a garantujem da su to oni sa history kanala...pa oni u svemu vide vanzemaljce, oni pogledaju u sliku i vide nekog vanzemaljca, onda pogledaju u neku ciniju i kazu vanzemaljci napravili,...i da ne nabrajam kakve jos gluposti

  • pooki

    13. maj 2015 | 23:40

    Ma jok ovo je kornjaca

  • Zag

    13. maj 2015 | 22:47

    Manje history 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA