Neki je nazivaju - VANZEMALJAC, ali niko zapravo ne zna da OVA MACA IMA MISTERIOZNU BOLEST! (FOTO)

Da li biste voleli da pomognete ovoj mački?

  • 9

Matilda (2) je mala i veoma slatka mačka sa izuzetno velikim očima. Ona ima misterioznu bolest oka koja izaziva da njene oči porastu mnogo više od normalne veličine. Međutim, stručnjaci rade na tome da se ta pojava ipak bar malo uspori.

MAČKA VUKODLAK: Neki je se plaše, a neki je prosto obožavaju (FOTO)

Porodica koja ju je usvojila 2013. godine od grupe koja se bavi spasavanjem životinja, tvrdi da su njene oči u tom periodu bile zdrave i standardne veličine. Ali jednog dana, oči su joj pocrnele i od tad svi pokušavaju da otkriju šta se zapravo događa.

Matildini vlasnici kažu da je ona još uvek normalna mačka uprkos njenom "vanzemaljskom izgledu".

Trenutno, oni mogu samo da je gledaju i da čekaju, nadajući se da će se pojaviti odgovor o njenom zdravstvenom stanju, kao i odgovor kako da ona ostane zdrava. Oni su se i pomirili sa činjenicom da ukoliko se ne nađe nikakvo rešenje za ovu macu, Matildu će morati da vode na operaciju na kojoj će joj otkloniti oči.

- Primetili smo da ljudi vole da gledaju Matildine fotografije. Ona je lepa i divna i mi smo srećni što to možemo da podelimo sa svima - rekli su njeni staratelji koji svakodnevno objavljuju njene slike na društvenim mrežama i traže rešenje za njeno stanje.

(Telegraf.rs/ Izvor:thedodo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA