Maltretirali su ga kad je bio mali, hteo je čak da se ubije, a onda je odlučio da im svima pokaže! (FOTO)

- Moraš da izguraš. Drži glavu gore, radi i jednog dana ćeš biti milijarder, prijatelju moj - posavetovao je psiholog ovog dečaka

  • 14

Olija Forsita iz britanskog gradića Toukester, vršnjaci su odmalena maltretirali jer je disleksičar. Zbog trauma je kao tinejdžer hteo da se ubije, a onda se sve preokrenulo: sa samo 20 godina postao je milioner.

SLEDITE OVE SAVETE I POSTAĆETE MILIONERI: Otkrivamo pet navika svakog bogataša!

- Imao sam tri najgore godine u životu kada sam se preselio u Dorset. Imam disleksiju i ne mogu da čitam. U staroj školi mi je bilo užasno, tukli su me. Pomišljao sam da se ubijem - otkriva Oli.

Pošto više nije mogao da izdrži, Oli je otišao kod školskog psihologa.

- Moraš da izguraš. Drži glavu gore, radi i jednog dana ćeš biti milijarder, prijatelju moj - posavetovao ga je on.

Oli je tada shvatio i pronašao savršenu osvetu. Sa samo 13 godina pokrenuo je biznis i to onlajn prodavnicu koju je nazvao Oli Šop. Prve godine imao je profit oko 15.000 evra, a od tada godišnje zarađuje više nego duplo. Ali to je bio samo početak. Njegov idol je bio bogati mogul Ričard Brenson koji je takođe disleksičar. Na kraju ga je i upoznao.

- Moja karijera u preduzetništvu počela je sa 6 godina kada sam skuvao roditeljima kafu i naplatio im 20 penija za šoljicu. Radio sam u perionici kola, prodavao povrće. Sada imam projekat od kojeg se očekuje 10 miliona dolara profita u roku od tri godine. I znate šta - petorica od onih koji su me maltretirali u školi tražili su da ih zaposlim - zaključuje Oli.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Srbin

    27. septembar 2015 | 03:12

    Moj slucaj je isti. Ispricacu vam.nekom prilikom, odoh da uzmem od keve pare za pljjuge.

  • Djolle666

    26. septembar 2015 | 23:20

    Znaci kada te neko maltretira ti mu vratis tako sto postanes milijarder.Nisam znao za to,idem sada da probam da vidim da li deluje.

  • Pinokio

    27. septembar 2015 | 04:33

    Otvorio bih i ja Pinokio Shop ali kako?!?!?! Da živi u Srbistanu online shop bi otvorio sa 47 godina, a Jorgovanka bi ga i tada saplitala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA