SNIMAK ZBOG KOJEG ĆETE PLAKATI: Pogledajte šta se dogodilo sa ovim psom (VIDEO)

Ono što je najstrašnije je to što ovaj pas nije bio naviknut na ljudski dodir i nežnost, tako da, kada su mu volonteri prišli da ga pomiluju on bi ih odgurnuo ili ih otresao nogom kao da tera muve

  • 3

Ovaj izgladneli i napušteni pas prošao je neverovatnu transformaciju zahvaljujući dobrim ljudima iz Animal Aida u Indiji.

Indijska organizacija za zaštitu i spašavanje životinja pronašla je štene, koje je izgledalo polumrtvo dok je ležalo uz ivicu autoputa. Na prvi pogled ovo kučence je izgledalo kao gomila kamenja, njegovo mršavo telo bilo je sklupčano u loptu, bio je gotovo ćelav i prekriven šugom.

Ovo je najtužnija priča ikad! Probajte da ne zaplačete

Doveli su ga u svoje sklonište ali je bilo jasno da je ovaj pas izgubio svaku nadu. Samo je ležao na podu ćelije sklupčan u fetalni položaj i bezvoljno gledao u zid. Telo mu je bilo prepuno rana i bio je iscrpljen.

Ali ono što je najstrašnije je to što ovaj pas nije bio naviknut na ljudski dodir i nežnost, tako da, kada su mu volonteri prišli da ga pomiluju on bi ih odgurnuo ili ih otresao nogom kao da tera muve. Ali volonteri nisu odustajali. Znali su da mogu da ga izleče i bili su u pravu. Deset dana kasnije koža mu je ozdravila, iako su mu oči i dalje bile pune tuge. Uz puno ljubavi i pažnje i to se promenilo.

Ova keruša je pronašla izgladnelo i bolesno dete, i uradila nešto što je vredno svakog poštovanja i divljenja (VIDEO)

Dva meseca kasnije pas je neprepoznatljiv. Prekriven je prekrasnim belim krznom, veselog izraza lica skače u zagrljaj svojim spasiocima, volonterima i mazi se. Najveća transformacija je ona u njegovim očima u kojima se prvi put nakon dugo vremena vidi nada i sreća. Volonteri iz organizacije Animal Aid pružili su pomoć stotinama uličnih pasa poput ovog.

Pogledajte video:

 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/telegram.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA