ENIGMA U SAVETU BEZBEDNOSTI: Da li znate šta predstavlja ovaj čuveni mural na zidu? (FOTO)

Morali ste da budete odsečeni od sveta celog života pa da kada vidite fotografiju ili snimak iz sale Saveta bezbednosti ne znate o čemu se radi. Ipak, ono što skoro niko ne primećuje samo po sebi jeste mural koji krasi zid te sale. Svi ga vidimo, samo ga retki među nama konstatuju

Komentari

  • Jeдaн oд Cpбa

    6. decembar 2015 | 22:55

    Koliko da kažem,da se ipak NE ZABORAVI-nacisti su imali gotovo završenu atomsku bombu,a da nisu amerikanci kidnapovali i amnestirali Fon Brauna i ostale naučnike i inženjere,ta bomba bi bila bačena na Rusiju (SSSR),verovatno i na SAD a svet bi sigurno bio pod totalnom vlašću nacističke Nemačke. E,sad, šta je dalje bilo,da ne komentarišem...

  • S&W

    6. decembar 2015 | 17:57

    Kidnapovali su i Vernera fon Brauna koji je bio na čelu projektnog tima balistčkih raketa FAU-1 i FAU-2 koje su letele na London i razarale ga. Odveli su ga u Ameriku i morao je za njih da razvija raketne sisteme pa je tako nastala NASA pod njegovim rukovodstvom. Ali nije on jedini koji je kidnapovan. Svi nacisti koji su nešto značili u nauci, kulturi, umetnosti i sportu bili su kidnap.

  • Velislav

    6. decembar 2015 | 16:40

    Ne predstavlja ništa dobro...ustalom kao i Savet za inostrane poslove, Trilateralna komisija, Svetska zdr. organ., MMF, Svetska banka, Pariski klub..........Sve te organizacije su ustanovili isti nitkovi kako bi što lakše postizali svoje namere i što lakše kontrolisali svet. Možda se bojite objavljivati ovakve komentare, ali zar sve ovo što se dešava ne ide u prilog tome?

    • 6. decembar 2015 | 17:18

      Sonja

      @Velislav

      Paranoja se uspesno leci. Ne sasvim,ali se moze drzati pod kontrolom.

  • brakus

    6. decembar 2015 | 16:09

    Upravo je to telo odakle poticu sva zla ovog sveta jer Francuzi i Amerikanci nisu ti koji su odlucili pobednika u II sv.ratu pa ni Kina,Englezi i Rusi jesu!Vise je Jugoslavija nanela Hitleru losih stvari od Amera koji su im na kraju rata opljackali ratni plen svih porobljenih naroda i zbog tog plena su Ameri i uscenirali Perl Harbur i usli u rat a naknadno su shvatili da su Nemci imali i odlicne naucnike i skoro najbolje razvijeno oruzje pa su sve to oteli i odneli u Ameriku i tako je poceo razvoj Amera 50-60 godina uz pomoc Nacistickih naucnika iz svih oblasti.Da ih nisu doveli u USA glupi kauboji bi i danas cuvali krave,to bi bio njihov vrhunac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA