ZA DOBRO JUTRO: Da li je ova mama normalna? Pogledajte šta radi sa svojom BEBICOM (VIDEO)

Dižući bebicu mama vežba ruke, radi trbušnjake i čučnjeve, a ovo utiče fantastično i na dete koje je presrećno jer ga okreće kroz vazduh

  • 7

Dobro jutro! Mnogi se žale kako im je teško da vežbaju i usklade posao, obaveze, druženje i sport, ali kada vidite kako ove mama i beba vežbaju shvatićete da su to sve izgovori.

DOKAZ DA SE NIKO NE RAĐA KAO RASISTA: Ove dve bebe su raznežile ceo svet! (FOTO)

Mama vežba sa bebicom od jedva četiri meseca da bi ostala u kondiciji, a bebica uživa. Smeje se i radi nogicama, i ona vežba sa mamom.

Video je nastao da motiviše sve ljude da je moguće živeti zdravo i imati fizičku aktivnost čak i u miru sopstvene spavaće sobe, sa malom bebicom pored.

Dižući bebicu mama vežba ruke, radi trbušnjake i čučnjeve, a ovo utiče fantastično i na dete koje je presrećno jer ga okreće kroz vazduh.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

Pogledajte video i momentalno ćete i sami poželeti da vežbate kad se probudite (I, da, ova mama je carica):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • vidoje

    5. novembar 2015 | 08:12

    Fenomenalno.Svaka cast.

  • Makica

    5. novembar 2015 | 17:48

    Pa ovo je preslatko.Mama ocigledno ne gubi vreme.Spojila je igranje,ljubav,vezbe,zabavu I smeh u jedan prelepi paket podelivsi nama zaista nesvakidasnje vidjenje.E pa mame eto ideje I za vas.

  • momazver

    5. novembar 2015 | 09:18

    Ono...znači...ako nemaš teg/ove/ napravi ih/sa nekim/ sama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA