NEVEROVATAN SNIMAK SA NEBA: Leteli su pored aviona, ne možete ni da naslutite kako! (VIDEO)

Dvojica pilota lete u blizini krila aviona Erbas A380, dok se u pozadini vide neke od najlepših i najatraktivnijih lokacija u Dubaiju

  • 4

Bivši vojni pilot iz Švajcarske Ives Rosi, u svetu poznatiji kao "Džetmen", odlučio je da sa svojim navigatorom Vinsom Refetom napravi neverovatan video na nebu, koji je upotrebljen kao reklama za "Emirats erlajn".

ALADINOV LETEĆI TEPIH ZAISTA POSTOJI: Pogledajte video i sami se uverite u to!

Snimak je zabeležen 13. oktobra, a na njemu je prikazano kao dvojica pilota sa "džetpekovima" (naprave koja se zakači za leđa i pomoću koje možete da letite) lete u blizini krila aviona Erbas A380, dok se u pozadini vide neke od najlepših i najatraktivnijih lokacija u Dubaiju.

Na snimku se vide četiri aviona oko njih dok lete, a u jednom trenutku se može primetiti čak i direktan kontakt pilota i Rosija.

S ovom letelicom dobićete krila, BUKVALNO! (VIDEO)

Inače, Rosi se bavi dizajniranjem "džetpekova" još od 2008. godine, ali mu je za prvi radni model bilo potrebno 20 godina kako bi ga usavršio. Ovi letovi počinju skokom iz aviona, a onda osoba koja nosi ovu čudesnu spravu nastavlja neverovatnom brzinom "svojim prevozom".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: itv.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hercegovac

    5. novembar 2015 | 19:45

    James bound nova scena haha

  • Zoran

    6. novembar 2015 | 10:23

    Ma kakav bre neverovatan snimak. Ako je ovo istinito ovo je tesko ugrozavanje bezbednosti leta. Tuzio bih i kompaniju i kontrolu leta i drzavu UAE i dobio milionsku odstetu. Iz tog razloga mi se ovo cini kao najobicnija montaza. Pa aerodrom se zatvori ako se primeti dron a na sta ovo lici???

  • M

    6. novembar 2015 | 08:36

    Emirates imaju petlju kada je promocija u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA