ONI SU NAJPOZNATIJI MASONI: Ima ih čak 2 miliona, a među njima su i OVI SRBI!

Članovi ove organizacije su bili Oskar Vajld, Radjard Kipling, Vojvoda od Velingtona, a pričalo se da je i Džek Trbosek oslobođen jer je bio mason

  • 17
Vinston Čercil, Mark Tven, Masoni

Foto: Wikipedia/public domain, Shizhao, MesserWoland

Godinama je tajna o masonima bila skrivana. Niko nije želeo javno da kaže ko su bili oni i kako su uticali na društvo. Međutim, izgleda da će identitet skoro dva miliona slobodnih zidara uskoro biti otkriven.

MASONI VLADAJU SRBIJOM: Šokiraće vas za koje sve SRPSKE LIDERE kruže priče da su i članovi NAJJAČE LOŽE NA SVETU! (FOTO)

Naime, sve informacije biće objavljene na internetu, a pored svih podataka o organizaciji, biće reči i o njenom uticaju.

Članovi ove organizacije su bili Oskar Vajld, Radjard Kipling, Vojvoda od Velingtona, a pričalo se da je i Džek Trbosek oslobođen jer je bio mason.

Pored njih, tu su bili i Vinston Čerčil, Mark Tvejn, Edvard VII, Džordž VI, Edvard VIII, istraživači Ernest Šeklton i kapetan Robert Falkon Skot, naučnici Edvard Džener i Aleksandar Fleming.

Najpoznatiji masoni na našem prostoru su bili Vuk Stefanović Karadžić, Petar Petrović Njegoš, Dositej Obradović, kralj Aleksandar I, Kralj Petar I Karađorđević, Stevan Mokranjac, Stevan Sremac, Mihajlo Pupin, Ivo Andrić i mnogi drugi.

Inače, ovu listu će objaviti genealoška kompanija "Ancestry".

Šta mislite, kakav je njihov uticaj bio tokom istorije i kakav je danas? Da li znate koji su najpoznatiji masoni sa Balkana? Odgovor ostavite u komentaru.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • CZV

    23. novembar 2015 | 13:52

    A gde je Ćirko?! Njega ste zaboravili.

  • Ja

    23. novembar 2015 | 14:57

    Krajnje je vreme da se Alchajmerovi bolesnici demistifikuju,oni su namerno sebe i mistifikovali da bi pod tim velom mogli da manipulisu ceo svet,a njihovo bogastvo koje su na sraman nacin sticali godinama,otimacinom ubistvima(aparthejd),i svim satanistickim sredstvima, koriste da bi se predstavili kao bogom dani spasioci sveta,otud i to siledzijsko uvodjenje lazne demokratije na koju su naseli mnogi pa i mi.Sve njihove sluge su im mnogo verne jer su podkupljene americkim snom,bogatsvom i sjajem a i visokim funkcijama koje su im date da bi sprovodili njihovo zlo,koje je odavno premasilo Hitlera i njegove naciste.Bog jedini ce im doci glave jer su presli granice Sodome i Gomore i bave se u svojim izopacenim umovima, decjom pornografijom i pedofilijom.Stenli Kjubrik je govorio o tome i ubrzo posle toga preminuo.Na internetu se moze o tome citati.

  • Velislav

    23. novembar 2015 | 15:04

    Znam samo da im je osnovno geslo-Stvoriti red iz haosa. To govori dovoljno o njima i njihovim namerama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA