ŽELELI SMO DA U NAŠU VEZU UĐE JOŠ NEKO: Ušla je Kara, a onda nam je slomila srce

Iako je bilo prelepo, tih deset meseci je bio najlepši period u našem životu, nisam se nadala da ću ovoliko patiti - zaključila je ona

  • 6

U anonimnoj priči Amerikanka koja je sa partnerom bila u poligamijskoj vezi, podelila je sa svetom iskustvo koje prikazuje tamne strane poligamije.

SVEŠTENIK SE OŽENIO TRUDNOM DEVOJKOM, a njegova supruga dala blagoslov! (VIDEO)

- Partner i ja smo jedan od retkih parova koje poznajemo, a koji su u poligamnoj vezi. Na početku smo imali zasebne avanture, ali smo u jednom trenutku zaključili kako bismo želeli da pronađemo simpatičnu, zrelu i samopouzdanu "devojku iz komšiluka", koja će uživati u "trojci" - kaže ona.

Prošle su godine, a par nije uspeo nikoga da pronađe, sve dok jednom prilikom nisu naleteli na staru prijateljicu Karu koju godinama nisu videli i koja je u međuvremenu raskinula dugogodišnju vezu. Kara je imala belu kožu i crvenkastu kosu. Bila je sve ono što su tražili.

- Da je i ona zainteresovana, shvatili smo kada je za vreme zabave počela da me grli i zavodljivo pleše, a nije skidala pogled sa mog partnera. Sledećeg dana poslala je poruku oboma: "Bilo mi je prelepo u vašem društvu sinoć. Htela bih opet da vas vidim - priča ova Amerikanka.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Prvo smo bili u šoku, ai nas je zatim njena poruka oduševila, jedva smo čekali susret. Dogovorili smo se da se nađemo na proslavi kod zajedničke prijateljice. Posle samo nekoliko sati, svo troje smo uživali razmenjujući nežnosti - priča ona.

Evo zašto je zdravije da muškarci budu u braku sa što više žena!

Par je posle toga počeo češće da se sastaje sa Karom. Bilo je čarobno, baš kao što su se i nadali. Zajedno su išli na proslave, piknike i večere. Radili su sve što i drugi partneri, samo utroje.

- Posebno nam se svidelo kako je imala poštovanja prema nama i uvek bi nam dopustila da diktiramo pravila igre, ali se istovremeno trudila da ih još malo pomakne. Vremenom smo se jako zbližili. Kara nas je upoznala sa svojom sestrom, a mi smo nju počeli nazivati našom devojkom. Kad me je partner zaprosio, ona je bila uz mene i silno sam želela da mi bude kuma - priseća se ona.

S vremenom je njihov odnos postajao bliži, a par ju je zavoleo.

- Odjednom, Kara je počela da odlazi na zabave bez nas, ili kada bi išla s nama - redovno smo je pronalazili sa drugim muškarcima. Nas je ignorisala. I partner i ja smo bili povređeni. Imali smo osećaj kao da nas vara. Pitali smo se je li problem u nama, da li se osećala izostavljenom pa je zato krenula da se viđa sa drugim muškarcima? Mnogo smo razgovarali i na kraju zaključili da je vreme za raskid. Nakon deset meseci smo prekinuli s našom djevojkom - završava ona

Iako je tih deset meseci bio najlepši period njihove veze, par je mnogo propatio nakon raskida sa Karom.

- I partner i ja smo bili jako skrhani. Nismo više znali ima li naša veza poente. Osećali smo kao da smo izgubili veoma bitnog člana - rekla je ova žena.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • No comment

    4. decembar 2015 | 16:20

    Kakva bolest. Sumnjali u svoju vezu jer je otisla?? Umesto da prave bebu pa da im to bude najlepsa treca osoba u zivotu oni...ma bolest.

  • ooooo

    4. decembar 2015 | 16:29

    Koji prazan i besmislen zivot - ljudi koji nemaju nikakvih drugih briga, izgubljenih u trazenju vlastitog zadovoljstva, perverznih uzitaka hraneci svoj ego

  • Ivana

    4. decembar 2015 | 16:20

    Ma,daj...meni je ovo bolesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA