Seksi turistkinje plesale na prozoru džipa i pokazivale gole grudi (VIDEO)

- Objasnili smo im zašto takvo ponašanje nije primereno i prijavili smo ih zbog golotinje u javnosti - rekao je lokalni general pukovnik

  • 3

Dve turistkinje su tokom novogodišnje proslave na tajlandskom ostrvu Puket pokazale svoje grudi dok su se vozile na prozorima automobila. One su za svoj egzibicionizam kažnjene, a i edukovane su o lokalnim običajima i kulturi.

BILO JOJ DOSADNO? Snimala pornić pored piramida, Egipat u šoku! (VIDEO)

Snimak na kome je prikazano kako se one "ludo zabavljaju" postao je vrlo brzo hit na internetu, a onda je policija krenula u potragu za njima. Inače, Tajland je odlučio da na sve načine smanji broj "neprimereno i nedovoljno odevenih turista".

Devojke su lokalni mediji i policija identifikovali kao Amerikanku Adrianu Martin (20) i Austrijanku Kamilu Prajman (25). One su kasnije pronađene u lokalnom odmaralištu.

Turistkinje su potom odvedene u policijsku stanicu u Patongu i prijavljene su za neprimereno javno obnaživanje. Izdali su im kaznu od 500 bahta (što je oko 13 evra) i morale su da slušaju predavanje o tajlandskoj kulturi i moralu.

- Objasnili smo im zašto takvo ponašanje nije primereno i prijavili smo ih zbog golotinje u javnosti - rekao je general pukovnik Sutičai Tianpo.

Da podsetimo, generali koji su pučem 2014. godine preuzeli vlast rekli su da žele podići standarde morala u zemlji koja je dugi niz godina privlačila turiste u potrazi za seksom u jednakoj meri kao i one koji su onde išli u potrazi za prirodnim lepotama, budističkom kulturom i izvrsnim kulinarstvom. Inače, prostitucija i dalje cveta u najvećim turističkim mestima.

Da li ste ikad prisustvovali nekom sličnom "incidentu"? Ostavite odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: telegrapf.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA